جدول قیمت انواع گوشت گوسفندی وارداتی؛
گوشت قرمز را با قیمت ستاد تنظیم بازار بخرید
توزیع گوشت قرمز وارداتی در فروشگاههای مختلف، با قیمت ستاد تنظیم بازار برای تعادلبخشی به نرخها انجام میشود.
توزیع گوشت قرمز وارداتی در فروشگاههای مختلف، با قیمت ستاد تنظیم بازار برای تعادلبخشی به نرخها انجام میشود.
به گزارش خبرنگار ایانا، از تاریخ 31 خرداد امسال، عرضه گوشت قرمز گوسفندی با قیمت ستاد تنظیم بازار در دسترس مردم بوده و مصرفکنندگان میتوانند از مراکز مختلف آن را تهیه کنند. گوشت وارداتی استرالیایی به دو صورت بستهبندی و فله انجام گرفته و لاشه وارد شده از آسیای میانه، تنها به شکل بستهبندی خواهد بود.
بیشترین قیمت مربوط به گوشت ماهیچه گوسفندی با نرخ 44 هزار و 800 تومان و کمترین آن قلوهگاه با استخوان به قیمت 18 هزار و 600 تومان در هر کیلوگرم است.
ردیف | نام محصول (اجزا/ اقلام) | استرالیایی طرح تنظیم بازار | آسیای میانه طرح تنظیم بازار | توضیحات | |
عرضه بهصورت بستهبندی هر کیلوگرم (ریال) | عرضه بهصورت فله (بستهبندی در محل) هر کیلوگرم (ریال) | عرضه بهصورت بستهبندی هر کیلوگرم (ریال) | |||
1 | ران پاککرده گوسفندی با استخوان | 430.000 | 400.000 | 395.000 | ماهیچه و عضلات ران، بدون دنبالچه و چربی و غدد ظاهری با سه درصد چربی قابل رؤیت |
2 | سردست (یا گردن جناق 3 دنده) | 350.000 | 320.000 | 329.000 | عضلات سردست پاککرده، ماهیچه، گردن، جناق با سه دنده با سه درصد چربی قابل رؤیت |
3 | قلوهگاه با استخوان | 216.000 | 186.000 | 199.000 | عضلات حد فاصل ران و سردست، بدون سرسینه و چربی اضافه |
4 | قلوهگاه بدون استخوان | 227.000 | 197.000 | 210.000 | عضلات حداقل ران و سردست، بدون استخوان، بدون سرسینه و چربی اضافه |
5 | راسته با استخوان | 353.000 | 323.000 | 336.000 | ماهیچه سطح بالایی راسته عرضی مهرههای کمری |
6 | کف دست با ماهیچه | 425.000 | 395.000 | 392.000 | ماهیچه و عضلات سردست، بدون دنده، سینه، گردن و جناق |
7 | کف دست بدون ماهیچه | 415.000 | 385.000 | 381.000 | عضلات سردست، بدون دنه، سینه، ماهیچه، گردن و جناق |
8 | ماهیچه گوسفندی | 448.000 | 418.000 | 414.000 | ماهیچه ران و دست، همراه با کل ماهیچه و بدون گوشت اضافه سردست پاک کردن |
9 | گردن گوسفندی | 336.000 | 306.000 | 310.000 | ماهیچههای گردن شامل هفت مهره گردن با استخوان، کاملاً تمیز و بدون غضروف و غدد و آثار خونآلودگی |
1- عرضه کلیه محصولات بستهبندی مندرج در نرخنامه بهصورت خالصفروشی است.
2- در غرف بستهبندی در محل محصول باید ابتدا توزین و قیمت محاسبه و سپس در ظروف یکبار مصرف بستهبندی شود.
3- بهرهبرداران موظف هستند کلیه محصولات (اجزا و اقلام) مندرج در ردیفهای نرخنامه حاضر را بهطور متناسب در عرض تحت اختیار عرضه کنند.
4- نرخنامه حاضر با عنایت به نامه مورخ سوم مهرماه 1390 و نامه مورخ 19 آذرماه 1390 و ردیف 73 ارجاع آن صادر شده است و با توجه به اینکه عرضه گوشت قرمز بهصورت فله بستهبندی در محل نیازمند آماده بودن شرایط، تجهیزات، وسایل و زیرساختهای بهداشتی و رعایت موازین مرتبط بوده و نیازمند توجه به مفاد قرارداد بهرهبرداران و مجوز بهرهبرداری ایشان است، لذا عرضه گوشت فله و بستهبندی در محل منحصراً در مراکز دارای مجوز کتبی عرضه از سوی معاونت بهرهبرداری و بهداشت مجاز و قابل اجرا است.
5- اعلام نرخ بهتنهایی به منزله مجوز عرضه محصول نیست و عرضه محصولات مندرج در نرخنامه حاضر، صرفاً منوط به رعایت کلیه موازین و دستورالعملهای اجرایی، کمی، کیفی و بهداشتی صادره از سوی معاونت بهرهبرداری و بهداشت و فقط توسط بهرهبرداران دارای مجوز عرضه این اقلام از سوی آن معاونت مجاز خواهد بود.
6- مسئولیت حسن اجرای نرخنامه بر عهده مدیر میدان و رئیس بازار است./
V-960414-02
دیدگاه تان را بنویسید