Iranian Agriculture News Agency

برگزاری نخستین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در کرمان

فقدان تنوع در شیوه‌های طبخ ماهی و آگاهی نداشتن مردم از ارزش های غذایی ماهی از علل مهم مصرف پایین آبزیان در استان است که با برگزاری جشنواره های آبزیان این مشکل برطرف می‌شود.

برگزاری نخستین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در کرمان

فقدان تنوع در شیوه‌های طبخ ماهی و آگاهی نداشتن مردم از ارزش های غذایی ماهی از علل مهم مصرف پایین آبزیان در استان است که با برگزاری جشنواره های آبزیان این مشکل برطرف می‌شود.

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، ابوالقاسمی، مدیرشیلات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، با اشاره به پایین بودن سرانه مصرف آبزیان در استان کرمان، گفت: با توجه یه اهمیت قرار گرفتن ماهی وآبزیان در سبد غذایی خانوارها بعنوان غذای سلامتی وایجاد زمینه های فرهنگ سازی در خصوص ترویج مصرف ماهی وآبزیان اولین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در کرمان برگزار می‌شود.

وی افزود: هدف از برگزاری این جشنواره بالا بردن مصرف سرانه آبزیان در جامعه و آشنایی خانواده ها با مزایای مصرف ماهی است.

ابوالقاسمی در ادامه اظهار داشت: مصرف سرانه آبزیان در استان بسیار پایین است و در این خصوص ایجاد زمینه‌های فرهنگ‌سازی مصرف آبزیان از طریق برگزاری جشنواره های غذاهای دریایی و کلاس های آموزشی طبخ آبزیان دارای اهمیت ویژه ای است به این جهت مدیریت شیلات استان در روز پنجشنبه 31 فروردین ماه در یکی از دبیرستان‌های شهر کرمان اولین جشنواره طبخ آبزیان را برگزار می‌کند./

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید