Iranian Agriculture News Agency

صدور کد IR برای کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی و کنسروی

مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور از صدور کد IR (الزامات بهداشتی صادرات) برای کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی و صنایع کنسروی با منشاء دامی خبر داد.


مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور از صدور کد IR (الزامات بهداشتی صادرات) برای کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی و صنایع کنسروی با منشاء دامی خبر داد.

به گزارش ایانا مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این سازمان گفت: به لحاظ فضای مناسب ایجادشده جهت صادرات فرآورده‌های گوشتی نظیر سوسیس، کالباس و همبرگر و همچنین صنایع کنسروی با منشاء گوشت قرمز، گوشت مرغ و ماهی (آبزیان) به کشورهای اتحادیه اروپا و لزوم نظارت و صدور گواهی بهداشتی از طریق دامپزشکی کشور کلیه صاحبان کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی و کنسروی با منشاء دامی که دارای پروانه بهره‌برداری از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی هستند می‌توانند با معرفی دانشگاه علوم پزشکی استان مربوطه یا سازمان غذا و دارو به سازمان دامپزشکی کشور د رخواست دریافت کد IR را تسلیم کنند.

عباس عباسی افزود: کارخانه‌های متقاضی باید از استقرار سامانه‌های بهداشتی GMP و HACCP یا ایزو 22000 در واحد خود اطمینان حاصل کرده باشند تا پس از ممیزی رسمی توسط دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان و معرفی مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی پروانه کد IR برای آنان صادر شود./

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید