Iranian Agriculture News Agency

گزارش معاونت تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی تایید کرد؛

رتبه 19 جهانی ایران در تولید گوشت قرمز

ایران در تولید گوشت قرمز (گوشت گوسفند، بز، گاو، گاومیش، شتر و...) رتبه 19 دنیا، گوشت طیور رتبه 10، شیر رتبه 24، تخم مرغ رتبه 9 و عسل رتبه 3 در سال 2016 را به دست آورده است.

رتبه 19 جهانی ایران در تولید گوشت قرمز

تولید محصولات دامی از مهمترین بخش‌های تولید محصولات کشاورزی به شمار می‌رود و برنامه‌ریزی‌های انجام شده در این بخش، توسط معاونت تولید دام وزارت جهادکشاورزی سبب شده تا ایران رتبه‌های قابل قبولی را در تولید شیر، گوشت طیور، تخم مرغ، عسل و گوشت قرمز در دنیا به دست آورد.

به گزارش ایانا، با توجه به گزارش معاونت تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی از راهبردهای اصلی این معاونت ارتقا بهره‌وری و بهبود مدیریت تولید، افزایش تولیدات دامی به منظور تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه، توسعه و اصلاح نظام بیمه دام و همچنین حمایت از تولیدات و فراورده‌های دامی و ثبات آن در بازارهای هدف بوده است.

بنابر این گزارش؛ ایران در تولید گوشت قرمز (گوشت گوسفند، بز، گاو، گاومیش، شتر و...) رتبه 19 دنیا، گوشت طیور رتبه 10، شیر رتبه 24، تخم مرغ رتبه 9 و عسل رتبه 3 در سال 2016 را به دست آورده است.

همچنین تولید این محصولات در سال گذشته در گوشت قرمز 835 هزارتن، در شیر 10هزار و 184 هزار تن، گوشت مرغ دو هزار و 237 هزار تن، تخم مرغ 888 هزار تن و عسل 88.24 هزار تن بوده است.

آمار صادرات این محصولات نشان می‌دهد که در سال گذشته حدود 45 هزار تن در گوشت مرغ و قطعات و احشا، 946 هزار تن شیرخام، هشت هزار تن تخم مرغ خوراکی، یک‌هزار تن عسل طبیعی و 19.5 هزار راس دام سبک صادر شده است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید