مشارکت در چهلمین دوره برگزیدگان کشاورزی با ۳۶ درصد افزایش به ۱۵۵ هزار نفر رسید

مشارکت در چهلمین دوره برگزیدگان کشاورزی با ۳۶ درصد افزایش به ۱۵۵ هزار نفر رسید

تهران- ایانا- معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از ثبت‌نام ۱۵۵ هزار و ۶۱۲ بهره‌بردار و فعال بخش کشاورزی در چهلمین دوره شناسایی، انتخاب و معرفی برگزیدگان بخش کشاورزی خبر داد و گفت: «مشارکت در این دوره نسبت به دوره گذشته حدود ۳۶ درصد افزایش یافته است.»

کدخبر: 137690

به گزارش ایانا از روابط عمومی معاونت آموزش و ترویج کشاورزى سازمان تات، ابوالفضل فرجی با اعلام آخرین آمار نهایی دبیرخانه چهلمین دوره شناسایی، انتخاب و معرفی برگزیدگان بخش کشاورزی، اظهار کرد: «در سی‌ونهمین دوره این رویداد ۱۱۴ هزار و ۵۶۰ نفر ثبت‌نام کرده بودند که این رقم در دوره چهلم به ۱۵۵ هزار و ۶۱۲ نفر رسیده است.»

او افزود: «بر این اساس، تعداد ثبت‌نام‌کنندگان در چهلمین دوره نسبت به دوره قبل حدود ۳۶ درصد رشد داشته است.»

فرجی با اشاره به مشارکت داوطلبان از تمامی استان‌های کشور ادامه داد: «خوزستان با ۲۱ هزار و ۹۰۷ داوطلب بیشترین میزان ثبت‌نام را به خود اختصاص داده و پس از آن فارس با ۱۷ هزار و ۴۵۹ نفر، ایلام با ۱۳ هزار و ۱۰۳ نفر، همدان با ۱۰ هزار و ۷۳۵ نفر و گیلان با ۹ هزار و ۱۶ نفر در رتبه‌های بعدی قرار دارند.»

رئیس مؤسسه آموزش و ترویج کشاورزی درباره توزیع ثبت‌نام‌ها در زیربخش‌های مختلف نیز گفت: «زراعت با ۷۴ هزار و ۶۳۸ داوطلب، معادل ۴۸ درصد کل ثبت‌نام‌ها، بیشترین میزان مشارکت را داشته است.»

او ادامه داد: «باغبانی با ۳۰ هزار و ۱۱۰ نفر معادل ۱۹.۳ درصد، تولیدات دامی با ۱۶ هزار و ۴۱۸ نفر معادل ۱۰.۶ درصد، آب و خاک با ۱۴ هزار و ۱۹۴ نفر معادل ۹.۱ درصد و آموزش و ترویج کشاورزی با ۱۱ هزار و ۷۱ نفر معادل ۷.۱ درصد، در رتبه‌های بعدی قرار دارند.»

فرجی افزود: «در سایر زیربخش‌ها نیز بازرگانی، صنایع تبدیلی و تکمیلی و مکانیزاسیون ۱.۴ درصد، شیلات و آبزیان ۱.۲ درصد، تشکل‌های بخش کشاورزی ۰.۹ درصد، امور عشایر ۰.۸ درصد، منابع طبیعی و آبخیزداری ۰.۸ درصد، امور اراضی ۰.۶ درصد و محصولات گواهی‌شده و ارگانیک ۰.۲ درصد از ثبت‌نام‌ها را به خود اختصاص داده‌اند.»

بر اساس این گزارش، پس از پایان فرایند ثبت‌نام، شناسایی و انتخاب برگزیدگان بخش کشاورزی، داوطلبان بر اساس شاخص‌های ارزیابی تعیین‌شده بررسی و برگزیدگان نهایی معرفی می‌شوند. آیین ملی تجلیل از برگزیدگان بخش کشاورزی نیز در هر دوره با حضور رئیس‌جمهوری برگزار می‌شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید