مدیر عامل اتحادیه دامداران:

طرح هویت گذاری دام در استان لرستان اجرا می شود

طرح هویت گذاری دام در استان لرستان اجرا می شود

به منظور شناسایی دام‌های استان و جلوگیری از قاچاق دام، طرح هویت گذاری دام در استان لرستان، توسط اتحادیه دامداران استان با همکاری سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی ، سازمان تعاون روستای، صندوق بیمه محصولات کشاورزی و معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان، از تاریخ ششم مردادماه و در بازه زمانی یکساله اجرا می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایانا در لرستان، مدیر عامل اتحادیه دامداران استان لرستان با اعلام این خبر افزود: هدف از اجرای این طرح جلوگیری از قاچاق دام بوده و همچنین تأمین نهاده‌های مورد نیاز دامداران ، واکسیناسیون دامها و ارائه تسهیلات در قالب این طرح انجام می گیرد.

 "یوسف بیرانوند"  گفت: هویت گذاری دام‌های دامداران بر اساس مصوبه هیئت دولت الزامی است و از دامداران هم استانی دعوت می‌کنیم که ما را در اجرای این طرح همکاری نمایند .

وی در پایان تصریح کرد : در پایان اجرای این طرح هر دامی که پلاک ۱۵ رقمی نداشته باشد و در سامانه نیز ثبت نشده باشد به عنوان دام قاچاق محسوب شده و ضبط خواهد شد یعنی هر گونه خرید و فروش و کشتار دام باید از طریق سامانه پلاک گذاری صورت پذیرد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید