قائم مقام صندوق یمه کشاورزی:

خبرنگار میان واقعیت و افکار عمومی پل می‌زند/ نقد منصفانه و حرفه‌ای فرصتی برای اصلاح و پیشرفت

خبرنگار میان واقعیت و افکار عمومی پل می‌زند/ نقد منصفانه و حرفه‌ای فرصتی برای اصلاح و پیشرفت

تهران- ایانا- قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی در پیامی به مناسبت روز خبرنگار گفت: خبرنگاری تنها انتقال رویدادها نیست؛ خبرنگار میان واقعیت و افکار عمومی پل می‌زند، مسائل جامعه را به مطالبه عمومی تبدیل می‌کند

کدخبر: 136805

به گزارش ایانا از روابط عمومی صندوق بیمه کشاورزی، بهزاد باباخانی در پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عرصه خبر و رسانه، روز خبرنگار را به خبرنگاران، روزنامه‌نگاران، عکاسان خبری و فعالان شریف رسانه‌ای کشور، به‌ویژه خبرنگاران حوزه کشاورزی و بیمه، تبریک عرض گفت.

متن پیام قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی؛ به مناسبت گرامیداشت ۱۷ مرداد ،روز خبرنگار به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

هفدهم مرداد، روز خبرنگار، فرصتی برای پاسداشت انسان‌هایی است که با تعهد به حقیقت، مسئولیت در روایت و شجاعت در پرسشگری، بخشی مهم از سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی جامعه را می‌سازند.

خبرنگاری تنها انتقال رویدادها نیست؛ خبرنگار میان واقعیت و افکار عمومی پل می‌زند، مسائل جامعه را به مطالبه عمومی تبدیل می‌کند و با روایت دقیق، منصفانه و مسئولانه، به تصمیم‌گیری بهتر جامعه و مدیران کمک می‌کند.

در روزگاری که سرعت انتشار اطلاعات گاه از فرصت سنجش صحت آن پیشی می‌گیرد، نقش خبرنگاران حرفه‌ای، متعهد و مسئول بیش از گذشته اهمیت یافته است. اعتماد مردم، ارزشمندترین سرمایه رسانه است و این سرمایه جز با صداقت، دقت، انصاف و پایبندی به حقیقت حفظ نمی‌شود.

در حوزه کشاورزی نیز رسانه‌ها نقشی فراتر از اطلاع‌رسانی دارند. بازتاب مسائل و مطالبات کشاورزان، تبیین مخاطرات تولید، آگاهی‌بخشی درباره مدیریت ریسک و بیمه کشاورزی و برجسته‌کردن اهمیت امنیت غذایی، می‌تواند مستقیماً در ارتقای سیاست‌گذاری و بهبود زندگی میلیون‌ها بهره‌بردار بخش کشاورزی اثرگذار باشد.

صندوق بیمه کشاورزی، رسانه‌ها و خبرنگاران را صرفاً ناقلان اخبار خود نمی‌داند، بلکه آنان را همراهان مسیر خدمت و پاسخگویی به جامعه کشاورزی کشور می‌شناسد و نقد منصفانه و مطالبه‌گری حرفه‌ای آنان را فرصتی برای اصلاح و پیشرفت می‌داند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عرصه خبر و رسانه، روز خبرنگار را به همه خبرنگاران، روزنامه‌نگاران، عکاسان خبری و فعالان شریف رسانه‌ای کشور، به‌ویژه خبرنگاران حوزه کشاورزی و بیمه، تبریک عرض می‌کنم و برای آنان در مسیر دشوار اما پرافتخار پاسداری از حقیقت، سربلندی و توفیق آرزو دارم.

789

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید