طرح تولید علوفه در دیمزارهای کم‌بازده فارس گامی نو در تأمین خوراک دام

طرح تولید علوفه در دیمزارهای کم‌بازده فارس گامی نو در تأمین خوراک دام

فارس- ایانا- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از برنامه‌ریزی برای اجرای طرح تولید علوفه در دیمزارهای کم‌بازده استان در آینده نزدیک خبر داد و گفت:: هدف اصلی این طرح، استفاده از ظرفیت زراعی اراضی کم‌بازده برای تولید علوفه و تأمین بخشی از نیاز خوراک دام استان است.

کدخبر: 138007

به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، علی فلاحی با بیان اینکه در این طرح، تولید علوفه از طریق کشت زراعی و با استفاده از ظرفیت بخش زراعت دنبال می‌شود، افزود: جهاد کشاورزی با رویکرد نیازمحور، هدایت و جهت‌دهی تولید به سمت گونه‌ها و الگوهای مناسب برای تأمین خوراک دام را پیگیری خواهد کرد.

وی با اشاره به تنوع اقلیمی استان فارس، توضیح داد: انتخاب گونه‌های علوفه‌ای باید متناسب با میزان بارندگی، نوع خاک، ارتفاع و شرایط اقلیمی هر منطقه انجام شود و استفاده از گونه‌های متحمل به خشکی و سازگار با دیمزارها، در اولویت قرار دارد.

فلاحی ادامه داد: برای اجرای موفق طرح، ظرفیت بهره‌برداران، بخش خصوصی، اتحادیه‌ها، تعاونی‌های تولید و سایر تشکل‌های مرتبط نیز به کار گرفته خواهد شد تا تولید علوفه از مرحله کشت و تولید زراعی تا برداشت، فرآوری و انتقال به دامداری‌ها در یک مسیر مشخص دنبال شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی فارس تأکید کرد: رویکرد اصلی این طرح، تبدیل بخشی از اراضی دیم کم‌بازده به ظرفیت پایدار تولید علوفه و کاهش بخشی از وابستگی دامداری‌ها به منابع خارج از استان است؛ موضوعی که می‌تواند در کاهش هزینه خوراک و پایداری تولید دام نیز مؤثر واقع شود.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید