شروع برداشت خوشه های طلایی از گندم زارهای سرچهان

شروع برداشت خوشه های طلایی از گندم زارهای سرچهان

فارس- ایانا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرچهان گفت: برداشت گندم از سطح 2هزار و 700 هکتار از اراضی این شهرستان آغاز شده است.

کدخبر: 136300

به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، علی موسی‌پور جشنی گفت:  عملیات برداشت به‌ وسیله  ۳۴ دستگاه کمباین از نیمه تیرماه آغاز شده است و  تا اواسط مردادماه ادامه خواهد داشت.

به گفته وی: ارقام کشت‌شده گندم  در این شهرستان از نوع پیشگام، میهن، حیدری و حیران بوده است.

موسی پور جشنی  عنوان کرد: با توجه به میانگین عملکرد 3.5 تن در هکتار، پیش‌بینی می شود در سال زراعی جاری مجموعاً 9 هزار و 500 تن گندم از مزارع این شهرستان برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرچهان با اشاره به  نظارت‌های صورت گرفته بر فرآیند برداشت، افزود: کارشناسان پهنه‌بندی این مدیریت با حضور مستمر در مزارع، بر رعایت اصول فنی، کاهش ضایعات هنگام برداشت و همچنین نحوه حمل و نقل محصول به مراکز خرید تضمینی نظارت کامل دارند تا از سلامت و کیفیت گندم‌های تحویلی اطمینان حاصل شود.

 

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید