تولید 570 تن زیتون در مرودشت
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از تولید 570 تن زیتون در سطح 190 هکتار از باغ های این شهرستان خبرداد.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، منصور امیریان گفت: برداشت زیتون از اواسط شهریورماه با ارقام کنسروی آغاز شد و تا اواخر مهر ماه با برداشت ارقام روغنی به پایان می رسد.
به گفته وی؛ عمده زیتون تولیدی در شهرستان مرودشت به صورت محلی فرآوری می شود و مقداری نیز به کارخانه های روغن گیری در شهرستان های کوار و شیراز ارسال می شود.
امیریان ابراز کرد: ارقام تخم کبکی، زرد زیتون، شنگه، دزفولی، کنسواریا و فیشومی از مهمترین ارقام زیتون موجود در شهرستان مرودشت است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با اشاره به اجرای طرح افزایش عملکرد باغ ها در سه سال اخیر، تصریح کرد: تاکنون حدود 40 هکتار از باغ های این شهرستان با استفاده از اعتبارات دولتی اصلاح و احیاء شده است.
دیدگاه تان را بنویسید