مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور زنان و خانواده خبر داد:

توانمندسازی ۳ هزار زن روستایی برای حضور در بازارهای بین‌المللی

توانمندسازی ۳ هزار زن روستایی برای حضور در بازارهای بین‌المللی

تهران-ایانا-مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور زنان و خانواده در نشست «دستاوردها و ظرفیت‌های حضور زنان کارآفرین ایرانی در بریکس» از آموزش سه هزار زن روستایی و عشایری برای عرضه محصولات در پلتفرم‌های دیجیتال خبر داد و بر لزوم ورود تخصصی و به‌روز نمایندگان ایران به مذاکرات بین‌المللی تأکید کرد.

صبا طاهری خبرنگار
کدخبر: 138135

به گزارش ایانا از پایگاه خبری اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی ایران، طاهره قیومی در این نشست که با محوریت بررسی ظرفیت‌های حضور زنان کارآفرین در اتحادیه بریکس برگزار شد، به تبیین اقدامات وزارت جهاد کشاورزی برای توسعه زنجیره ارزش محصولات تولیدی زنان روستایی پرداخت.

او با اشاره به اینکه تاکنون در ۱۵ استان، حدود سه هزار زن روستایی و عشایری آموزش‌های لازم را برای عرضه مستقیم محصولات خود در پلتفرم‌های فروش آنلاین دیده‌اند، تصریح کرد که این اقدامات در راستای کاهش واسطه‌ها و اتصال مستقیم تولیدکنندگان به بازار مصرف انجام شده است.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور بانوان با بیان اینکه شبکه گسترده‌ای از صندوق‌های اعتباری در کشور شکل گرفته است، افزود: «در حال حاضر ۹ صندوق استانی و ۲۰ صندوق شهرستانی در این حوزه فعالیت دارند که نقش مؤثری در حمایت مالی از زنان بهره‌بردار ایفا می‌کنند؛ به‌طوری‌که تنها یکی از این صندوق‌ها در شهرستان زابل، ۲۰ هزار بهره‌بردار را تحت پوشش خود دارد.»

قیومی همچنین از فعالیت ۱۶۱ تعاونی فعال با حدود ۱۵ هزار عضو زن در حوزه‌های مختلف اقتصادی خبر داد که بستر مناسبی برای تولید و صادرات محصولات کشاورزی و صنایع‌دستی فراهم کرده‌اند.

او در بخش پایانی سخنان خود در این نشست، بر اهمیت ارتقای کیفی حضور نمایندگان ایران در مجامع بین‌المللی تأکید کرد و یادآور شد که فعالان اقتصادی و نمایندگان اعزامی به اجلاس‌های جهانی باید با اطلاعات تخصصی، دقیق و به‌روز وارد مذاکرات شوند تا بتوانند ظرفیت‌های واقعی تولیدات کشاورزی و توانمندی زنان کارآفرین ایرانی را به درستی در بازارهای جهانی معرفی کنند.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید