مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی زنجان پیش‌بینی کرد؛

تولید 150 هزار تن سیب در زنجان

تولید 150 هزار تن سیب در زنجان

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: سطح باغات سیب استان زنجان به 9 هزار و 168 هکتار می رسد که در حال حاضر 7 هزار و 737 هکتار از این سطح بارور و یک هزار و 431 هکتار مابقی غیر بارور است.

کدخبر: 48684

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: سطح باغات سیب استان زنجان به 9 هزار و 168 هکتار می رسد که در حال حاضر 7 هزار و 737 هکتار از این سطح بارور و یک هزار و 431 هکتار مابقی غیر بارور است .

به گزارش ایانا از زنجان، بهنام اوجاقلو تصریح کرد: امسال تولید 183 هزار تن سیب در استان زنجان برآورد شده بود که سرمازدگی این میزان را به 150 هزار تن کاهش داد .

وی، رد، گلدن، گرانی اسمیت، استارتینگ، گالا، فوجی و سیب گلاب را از جمله ارقام مورد کشت سیب در استان زنجان برشمرد و عنوان کرد: 30 درصد باغات سیب استان بهاره بوده و مابقی مربوط به ارقام پاییزه است .

اوجاقلو خاطرنشان کرد: برداشت ارقام پاییزه سیب در استان زنجان از اواخر شهریور ماه آغاز شده و تا اوایل آبان ماه ادامه خواهد داشت .

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید