معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی

خسارت وارد شده به بخش کشاورزی خوی بیش از هشت هزار میلیارد ریال برآورد شد

خسارت وارد شده به بخش کشاورزی خوی بیش از هشت هزار میلیارد ریال برآورد شد

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: خسارت زلزله به بخش کشاورزی استان در سه زلزله اخیر در ماههای مهر، دی وبهمن امسال هشت هزار و 80 میلیارد ریال ارزیابی شده است.

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان غربی ، غلامعلی مرادی افزود: 10هزار و 463 واحد دامی اعم از سنتی و صنعتی در اثر زلزله دچار اسیب شده اند که برای بازسازی و نوسازی این واحدها نیازمند 7 هزار و 336 میلیارد ریال اعتبار اعم از کمک های بلاعوض دولتی و تسهیلات اعتباری هستیم.

وی ادامه داد: کل خسارت وارد شده در 13مهرماه در حدود 701 میلیارد ریال ، در زلزله 28 دی 3 هزار و 547 میلیارد ریال و در مورخه هشت بهمن 3 هزار و 839 میلیارد ریال براورد شده است. معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اضافه کرد: خسارت وارد شده به دامهای شهرستان خوی شامل پنج میلیارد ریال است که در اثر تلفات 52 راس دام سبک و 7 راس دام سنگین و یک قطعه شترمرغ بوده است.

به گفته مرادی 32 واحد مرغداری نیز دچار خسارت شده که این خسارت بیش از 160 میلیارد ریال براورد شده است. وی بیان کرد: چهار واحد گلخانه ای نیز دچار اسیب شده که خسارتهای وارد شده 20 میلیارد ریال براورد شده است.

مرادی خاطر نشان کرد: منابع تامین آب و انتقال آب شامل قنات، ایستگاه پمپاژ، 14 کانال نیز دچار خسارت شدند که اعتبار مورد نیاز برای بازسازی این منابع 256 میلیارد ریال براورد شده است.

وی بیان کرد: نیازمند تامین و تخصیص یکهزار تن نهاده دامی اعم از جو و کنستانتره ،500 تن ارد ترمیمی و 100 هزار متر مربع نایلون برای پوشش واحد های اسیب دیده تولیدی در بخش کشاورزی به این شهرستان هستیم.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید