مدیر کل اداره دامپزشکی آذربایجان غربی:

انجام بیش از 30 هزار نوبت بازدید و نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در آذربایجان غربی

انجام بیش از 30 هزار نوبت بازدید و نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در آذربایجان غربی

مدیر کل اداره دامپزشکی آذربایجان غربی از انجام بیش از 30 هزار نوبت بازدید و نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در استان از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.

کدخبر: 105687

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان غربی، سید امید خلیل زاده با اشاره به اینکه بخش مهمی از ارتقای سلامت و بهداشت جامعه با تامین فرآورده‌های دامی و لبنی سالم تحقق می‌یابد، گفت : کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی به صورت مستمر توسط بازرسین بهداشتی درسطح استان انجام می‌شود.

خلیل زاده با اشاره به اهمیت حوزه دامپزشکی در سلامت جامعه  و همچنین اهمیت نظارت بهداشتی بر مراکز تولید ، توزیع و عرضه  فرآورده های خام دامی افزود : در راستای کنترل ونظارت بر بهداشت فرآورده های خادم دامی و حفظ سلامت شهروندان طی 3 ماهه نخست  سال 1401  اکیپ های کنترل نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی در سطح استان اقدام به بازدید و نظارت بهداشتی 30هزارو  970 نوبت از مراکز مختلف تولید ، توزیع ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی شامل مراکز بسته بندی انواع گوشت قرمز و سفید ، فروشگاههای زنجیره ای و سوپر مارکت های عرضه کننده گوشت مرغی و تخم مرغ خوراکی ، قصابی ها ،... نموده اند.

وی خاطر نشان کرد: در بازدیدهای صورت گرفته از واحدهای عرضه محصولات دامی در زمینه برخورد با واحد های متخلف  تعداد 44 واحد متخلف بدلیل عدم رعایت موازین بهداشتی نیز پلمپ گردیده است و  در خصوص  جلوگیری از کشتار غیر مجاز  و کنار جاده ای تعداد 34 مورد  نیز به تعزیرات و ادارات ذیربط معرفی شده است .

این مسئول تاکید کرد :شهروندان عزیز کلیه فرآورده های خام دامی خود را از مراکز دارای پروانه بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی خریداری و هرگونه موارد غیر بهداشتی را در اسرع وقت به شبکه  های دامپزشکی شهرستانها اطلاع رسانی نمایند تا برخورد قانونی با متخلفین بهداشتی صورت گیرد .

خلیل زاده گفت: در  همین راستا طی  3 ماهه اول سال 1401 مقدار 26 تن  انواع فرآورده خامی دامی غیر قابل مصرف و غیر بهداشتی از مراکز عرضه ، تولید و نگهداری ضبط گردیده که با دستور مقام قضایی معدوم سازی و از چرخه مصرف خارج گردیده است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید