نتایج جستجو :

  • تهران- ایانا- معاون قرنطینه و بهداشت گیاهی سازمان حفظ نباتات کشور، در آیین افتتاحیه کارگاه آموزشی «مدیریت سوسک سرخرطومی حنایی خرما»، گفت: هدف از برگزاری این کارگاه، علاوه بر انتقال دانش فنی، ایجاد هماهنگی ملی و به‌روزرسانی ضوابط اجرایی برای مقابله مؤثر با این آفت است؛ سوسک سرخرطومی تهدیدی جدی برای پایداری نخلستان‌ها بوده و مقابله با آن نیازمند…

  • فعال تولید و صادرات محصولات باغی، از چالش‌های کم‌آبی، آفات جدید و کاهش صادرات به دبی و قطر به‌ویژه در گوجه‌فرنگی خبر داد. او تأکید کرد که مدیریت بهتر منابع آبی و بازارهای خارجی برای بهبود شرایط ضروری است.

  • تهران- ایانا- مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان تهران گفت: در دو هفته اول و دوم مهرماه سال جاری، 1700 تن انواع کودهای کشاورزی در آستانه کشت محصولات پاییزه بین کشاورزان استان تهران توزیع شده است.

  • تهران- ایانا- مدیر دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات، گفت: در استان‌های گلستان، مازندران، تهران و یزد اقدامات گسترده مبارزه‌ای شامل اسپری پوششی، اسپری طعمه‌ای و روش‌های شکار انبوه انجام شده و تراکم آفت مگس میوه مدیترانه‌ای نسبت به گذشته به شدت کاهش یافته است.

  • تهران- ایانا- مدیرکل دفتر پیش‌آگاهی و کنترل عوامل خسارت‌زا سازمان حفظ نباتات، گفت: بوجاری و ضدعفونی بذر قبل از کشت نه‌تنها مانع انتقال بیماری‌ها و علف‌های هرز به مزرعه می‌شود، بلکه از افزایش مصرف سموم و خسارت اقتصادی نیز جلوگیری می‌کند.

  • فناوری‌های نوین در حال بازتعریف صنعت غلات در جهان‌اند؛ جایی که نقش علم بیش از زمین و آب پررنگ شده است.

  • تهران- ایانا- رئیس سازمان حفظ نباتات گفت: تمرکز اصلی رزمایش ملی پایش آفت‌کش‌ها بر شناسایی و جمع‌آوری سموم غیرمجاز، ممنوعه و تاریخ‌گذشته است.

  • تهران- ایانا- رئیس سازمان حفظ نباتات گفت: سطح مبارزه بیولوژیک و غیرشیمیایی با آفات و بیماریهای گیاهی با رشد ۱۹ درصدی از یک‌میلیون و ۹۵۰ هزار هکتار به بیش از دو میلیون و ۳۲۰ هزار هکتار رسید.

  • در مواجهه با بحران‌های زیست‌محیطی و چالش‌های جهانی، کشاورزی سبز به عنوان بخشی از کشاورزی پایدار، نویدبخش تحول در تولید غذاست؛ رویکردی که با کاهش مصرف منابع، افزایش بهره‌وری و حفظ محیط زیست، مسیر توسعه را برای کشورهای در حال رشد هموار می‌سازد.

  • کیفیت پایین بخشی از کودهای تولیدی و مصرف نادرست آن‌ها، سلامت خاک و ارزش غذایی محصولات کشاورزی را تهدید می‌کند؛ با این حال، به گفته فاطمه پوربرات، بهره‌گیری از دانش شیمی، ارتقای فناوری، آموزش کشاورزان و استفاده از ظرفیت معادن گوگرد می‌تواند مسیر رشد و شکوفایی صنعت کود ایران را هموار سازد.