تولید آرد سبوس‌دار در چهارمحال و بختیاری/ مردم نان کامل می‌خورند

معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه با تولید آرد کامل و پخت نان سبوس‌دار سلامت مردم از مزرعه تا سفره پیگیری می‌شود، گفت: طرح پخت نان با آرد کامل به‌صورت آزمایشی در یکی از نانوایی‌های شهرکرد اجرا شده و به تدریج در تمام خبازی‌های چهارمحال و بختیاری فراگیر می‌شود.

تولید آرد سبوس‌دار در چهارمحال و بختیاری/ مردم نان کامل می‌خورند

به گزارش خبرنگار ایانا در چهارمحال وبختیاری، بهروز میرزایی بیان کرد: قیمت نان کامل سبوس‌دار نسبت به نوع سفید آن بیشتر است، با توجه به اینکه سبوس‌گیری از دانه گندم به کمتر از پنج درصد رسیده و بیشتر آن حفظ می‌شود؛ ارزش غذایی بالایی دارد و در کل مقرون به صرفه خواهد بود و مردم به اهمیت این طرح باید پی ببرند.

میرزایی خاطرنشان کرد: تمام سبوس گندم در آرد علاوه بر سفت و تیره‌تر شدن نان خود مشکل ساز است و مانع جذب آهن در بدن می‌شود به همین دلیل ۹۵ درصد سبوس گندم باقی می‌ماند و باقی‌مانده از دانه حذف می‌شود تا ارزش غذایی آرد کامل حفظ شود.

ذخیره کافی گندم برای تولید آرد کامل در چهارمحال و بختیاری

یزدان یگانگی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری گفت: سرانه ماهیانه مصرفی گندم نوع یک به‌صورت ماهیانه در چهارمحال و بختیاری هشت هزار و ۶۰۰ تن و گندم نوع ۲، ۱۷ هزار تن است که برای تولید آرد کامل کمبودی در استان وجود ندارد.

 

خبرنگار: طیبه بیگ زاده

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید