مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام:
ثبت سفارش جو افزایش یابد/ به فکر زمستان باشیم

تهران- ایانا- مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: برای تأمین نیاز داخلی جو در فصل سرما، باید ثبت سفارش جو افزایش یابد.
به گزارش خبرنگار ایانا؛ محسن سلامی، در جلسه ستاد هماهنگی امنیت غذایی که روز سهشنبه - ۱۶ اردیبهشتماه- برگزار شد گفت: با توجه به مازاد تولید تخم مرغ در صورت ابلاغ مجوز و تامین منابع خرید شرکت آماده خرید است؛ که مازاد خریداری شده باید صرفا پاستوریزه یا تبدیل به پودر شود.
مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام با اشاره به کاهش تولید داخلی جو نسبت به سال گذشته به میزان یک میلیون تن، همراه با تنشهای بازار افزود: اگر عرضه در بازارگاه کاهش یابد، قیمتها در بازار آزاد افزایش خواهد یافت.
سلامی با تأکید بر لزوم عدم ممنوعیت ثبت سفارش جو در فصل برداشت تصریح کرد: این محصول چند ماه بعد وارد کشور خواهد شد و ممنوعیت ثبت سفارش در شرایط فعلی کشور را با مشکل مواجه خواهد کرد.
وی ادامه داد: برای تأمین نیاز داخلی جو در فصل سرما، باید ثبت سفارش جو افزایش یابد.
سلامی با بیان این که ورود شرکت پشتیبانی امور دام برای خرید جو داخلی، موجب اختلال در بازار شود؛ گفت: تجربه نشان داده که اعلام خرید دولتی جو، قیمتها را تحت تأثیر قرار خواهد داد و باید با دقت تصمیمگیری شود.
خبرنگار: شبنم مسعودی
دیدگاه تان را بنویسید