رئیس سازمان شیلات ایران در سفر به خوزستان:

صنعت شیلات ظرفیت ارز آوری 2 میلیارد دلاری دارد

صنعت شیلات ظرفیت ارز آوری 2 میلیارد دلاری دارد

در سال گذشته صنعت شیلات 600 میلیون دلار درآمد ارزی داشته که ظرفیت تا 2 میلیارد دلار نیز در این بخش وجود دارد.

به گزارش ایانا به نقل از روابط عمومی سازمان شیلات ایران سید حسین حسینی با اعلام این مطلب گفت: با وجود آنکه امکان بهره‌برداری بیشتر از دریا وجود دارد، باید به سمت آبزی‌پروری رفته و در حوزه صید هم باید به سمت پایداری و ذخایر کمتر برداشت شده، حرکت کنیم. تا با این شیوه آبزی پروری را گسترش دهیم.

وی ادامه داد: بر اساس مطالعات انجام شده در فاز اول 200 هزار هکتار اراضی مستعد برای کشت میگو در کشور شناسایی شده است.

رئیس سازمان شیلات ایران به پرورش ماهی در قفس‌های دریایی و تولید میگو در اراضی ساحلی و کرانه اشاره کرد و افزود: ایجاد درآمد در اراضی لم‌یزرع فقط توسط بخش شیلات امکان‌پذیر است.

وی درباره این پروژه گفت: برای ایجاد پروژه 395 هکتاری هندیجان107میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است که برای 250 نفر اشتغال ایجاد می‌کند. ظرفیت تولید سالانه این مجموعه  900 تن میگو به صورت عادی است و حدود 5 میلیون دلار ارزآوری خواهد داشت.

حسینی با اعلام اینکه در سال گذشته صنعت شیلات 600 میلیون دلار درآمد ارزی با تراز مثبت 520 میلون دلار داشته است، اضافه کرد: ظرفیت ارزی تا 2 میلیارد دلار وجود دارد.

همزمان با سفر ریاست جمهوری و هیات دولت به استان خوزستان، معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران با هیات همراه و با حضور علی سلاجقه، نماینده رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست در آیین افتتاح مجتمع 395 هکتاری میگوی شهدای هندیجان حضور یافت.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید