ظرفیت تولید سالانه ۲۷ هزارتن گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری

 ظرفیت تولید سالانه ۲۷ هزارتن گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: این استان ظرفیت تولید سالانه ۲۷ هزار تن مُرغ را دارد.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان چهارمحال و بختیاری، سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: این استان ظرفیت تولید سالانه ۲۷ هزار تن مُرغ را دارد.

سید عباس میراحمدی گفت: هم‌اکنون ۲۱۴ واحد مُرغداری گوشتی با ظرفیت ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه در هر دوره در چهارمحال و بختیاری مجوز فعالیت دارد.

وی بیشتر نیاز نهاده طیور گوشتی در چهارمحال و بختیاری را ذرت و سویا دانست و افزود: سالانه ۷۰ هزار تن ذرت و ۳۵ هزار تن سویا در سامانه بازارگاه تأمین و به پرورش‌دهندگان مٌرغ تحویل داده می‌شود.‌

میراحمدی به برنامه‌ریزی برای تأمین کنسانتره و علوفه مورد نیاز دامداران چهارمحال و بختیاری در طول سال اشاره و تصریح کرد: کنسانتره مورد نیاز دام در استان سالانه ۴۰۳ هزار تن بوده که به‌میزان کافی تأمین شده است.

وی یادآور شد: در همین راستا دامداران چهارمحال و بختیاری می‌توانند سهمیه مورد نیاز خود را از سامانه بازارگاه خریداری و تأمین کنند.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری نیاز دامداران استان به ذرت علوفه‌ای را ۱۸۰ هزار تن در سال اعلام و تأکید کرد: امسال ۴۰۰ هزار تن ذرت علوفه‌ای در استان تولید شد که مازاد این تولید به استان‌های دیگر کشور صادر می‌شود.‌

میراحمدی اظهار داشت: چهارمحال و بختیاری هم‌اکنون برای تأمین نهاده‌های مربوط به دام و طیور با مشکل مواجه نیست.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید