گردوی تویسرکان ثبت جهانی شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از ثبت جهانی گرودی تویسرکان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در همدان، رضا بهراملو در جمع خبرنگاران از ثبت جهانی گردوی تویسرکان خبر داد و بیان کرد: تویسرکان دارای دومین برند جهانی شد، به طوری که نظام کاشت، داشت و برداشت گردوی تویسرکان توسط فائو ثبت جهانی شد.
وی با اشاره به اینکه میزان برداشت گردو در تویسرکان بیش از ۱۹ هزار تن است، افزود: کیفیت و برند این محصول زبانزد است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خاطرنشان کرد: پیش از این نیز انگور ملایر از استان همدان در نظام میراثی کشاورزی جهان جیاس فائو به ثبت رسیده بود.
وی با تاکید بر اینکه ۵۸ درصد از باغات تویسرکان گردو است گفت: جهانی شدن گردو نیز نشان از منحصربه فرد بودن آن دارد.
بهراملو خاطرنشان کرد: ثبت جهانی نظامهای میراث کشاورزی که تاکنون در سازمان فائو ثبت شده بود به ترتیب قنات کاشان، انگور ملایر، زعفران گناباد و انجیر استهبان بود.
وی گفت: گردوی تویسرکان بهعنوان پنجمین ثبت جهانی کشاورزی کشور و دومین ثبت جهانی کشاورزی استان در جیاس فائو ثبت شده است.
رئیس سازمان جها کشاورزی استان همدان با تاکید بر اینکه ثبت گردوی تویسرکان در ۱۸ آبان ماه جاری در جیاس فائو ثبت شده است، گفت: استان همدان تنها استان کشور است که تاکنون موفق به ثبت دو نظام کشاورزی در فائو شده است.
دیدگاه تان را بنویسید