Iranian Agriculture News Agency

معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران اعلام کرد:

جوجه ریزی 12 میلیون قطعه ای در مازندران/ تولید 22 هزار تن گوشت سفید

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران از جوجه ریزی 12 میلیون و 140 هزار قطعه ای در مرغداری های گوشتی استان آبان ماه امسال خبر داد.

جوجه ریزی 12 میلیون قطعه ای در مازندران/ تولید 22 هزار تن گوشت سفید

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، مسعود احمدی حاجی از جوجه ریزی 12 میلیون و 140 هزار قطعه در مرغداری های گوشتی استان آبان ماه امسال خبر داد.

وی درخصوص تولید جوجه درجه یک کارخانجات جوجه کشی، مزارع مرغ مادر گوشتی، جوجه ریزی مزارع مرغ مادر و مرغ گوشتی استان در سامانه سماصط، گفت: برای تامین امنیت غذایی جامعه آبان ماه امسال 12 میلیون و 140 هزار و 305 قطعه جوجه ریزی در مرغداری های گوشتی مازندران انجام شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: 2 میلیون و 410 هزار و 950 قطعه از جوجه ریزی های انجام شده در آبان ماه امسال از نژاد آپلاس، 2 میلیون و 842 هزار و 150 قطعه از نژاد آرین، 5 میلیون و 350 هزار و 190 قطعه از نژاد راس و یک میلیون و 537 هزار و 15 قطعه از نژاد کاب بود.   

احمدی حاجی تعداد جوجه گوشتی تولیدی کارخانجات جوجه کشی استان را 48 میلیون و 167 هزار و 72 قطعه، جوجه گوشتی تولیدی مزارع مرغ مادر گوشتی را 31 میلیون و 182 هزار و 766 قطعه و جوجه ریزی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان را 53 هزار و 80 قطعه ای اعلام کرد.

وی گفت: پیش بینی می شود با این تعداد جوجه ریزی، 22 هزار و 866 تن گوشت سفید در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید