معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:
کشت چغندرقند در ۷۵۷ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: ۷۵۷ هکتار از مزارع کشاورزی این استان به زیر کشت چغندرقند رفته است.
به گزارش خبرنگار ایانا در قزوین، علی راه انجام در حاشیه بازدید از مزارع چغندرقند شهرستان بویینزهرا افزود: این میزان سطح زیر کشت چغندرقند نسبت به سال گذشته ۳۴ درصد افزایش داشته است.
وی افزود: تاکنون ۲۲ هزار تن از محصول تولیدی کشاورزان چغندرکار استان توسط کارخانه قند قزوین خریداریشده است.
راه انجام یادآور شد: بر اساس برنامه ابلاغی الگوی کشت مقرر است در سال زراعی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ بیش از دو هزار هکتار از اراضی استان به کشت چغندرقند برود.
وی بر اهمیت مدیریت مزرعه، ارتقای عملکرد کمی و کیفی محصول، اجرای الگوی کشت و لزوم بهرهوری نهادهها بهخصوص مدیریت مصرف آب و مسائل فنی مربوط به برداشت مکانیزه تأکید کرد.
وی افزود: با توجه به نزدیک شدن پایان فصل خرید، از چغندرقند کاران خواست طی چند روز آینده نسبت به برداشت محصول باقیمانده خود از سطح مزارع و تحویل به کارخانه قند اقدام کنند.
دیدگاه تان را بنویسید