مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خبر داد:
تحویل ۴ دستگاه ادوات و ماشین آلات کشاورزی به بهرهبرداران استان قزوین

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تحویل ۴ دستگاه ادوات و ماشین آلات کشاورزی به بهرهبرداران از محل طرح جهش تولید در دیمزارها خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان قزوین، حسن جلیلوند در آئین تحویل ادوات طرح جهش تولید در دیمزارها که با حضور معاون تولیدات گیاهی، رئیس مکانیزاسیون، ناظر فنی ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، کارشناسان فنی و بهرهبرداران برگزار شد، افزود: این طرح از محل تسهیلات قرضالحسنه تخصیصی طرح جهش تولید در دیمزارها با مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و بانک ملی استان به مبلغ ۳۶۵ میلیون تومان به کشاورزان دیم کار تحت پوشش این طرح تحویل شده است.
وی بیان کرد: در راستای ارتقای سطح مکانیزاسیون در اراضی دیم از محل تسهیلات قرضالحسنه طرح جهش تولید در دیمزارها ۴ دستگاه از انواع ادوات شامل سمپاش توربولاینر (دودستگاه)، زیرشکن و دستگاه کشت مستقیم به کشاورزان شهرستان آوج در روستاهای هرایین، یمق، گل زمین و چاه برف تحویل داده شده است.
در پایان این مراسم توصیههای فنی در خصوص نحوه به کارگیری این ادوات به کشاورزان انجام شد.
دیدگاه تان را بنویسید