رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی:
400 دانش فنی برای انتقال به بخش خصوص آماده است

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: در حال حاضر حدود 400 دانش فنی در تمامی حوزههای کشاورزی، علوم دامی و منابع طبیعی در این سازمان برای انتقال به بخش خصوصی باهدف تجاریسازی آماده است.
سید مجتبی خیام نکویی در گفتوگو با خبرنگار ایانا بیان کرد: یکی از فعالیتها و اهدافی که در طول سالهای مختلف در سازمان تات دنبال شده است، این بوده که در مؤسسات تحقیقاتی دستاوردها و خروجیهای ما منجر به دانش فنی برای انتقال به بخش خصوصی شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر حدود 400 دانش فنی در سازمان برای انتقال به بخش خصوصی آماده است منتهی بر اساس سیاست ما که هرچه زودتر توسط شرکتهای دانشبنیان تجاریسازی شود، اعلام کردهایم هر شرکت از شرکتهای دانشبنیان که آمادگی دارند تا زمانی که به تجاریسازی نرسیدهاند، بهصورت کاملاً رایگان این دانش فنی در اختیار آنها قرار میدهیم.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی افزود: اگر موفق به تجاریسازی شدند، میتوانیم در بخشی از رویالیتی آن شراکت داشته باشیم و کمک میکنیم این دستاوردها موجب تحول در بخش کشاورزی و منابع طبیعی کشور شود.
ظرفیت استقرار هزار و 500 شرکت دانش بنیان راداریم
خیام نکویی بیان کرد: در حال حاضر سازمان تات یک پارک علم و فناوری، 9 دهکده فناوری و بیش از 20 مرکز رشد دارد که تعدادی از هستهها، واحدها و شرکتهای دانشبنیان در آنها مستقر هستند.
وی اضافه کرد: در سازمان تات ظرفیت ما برای فعالیت شرکتها بسیار بیشتر است و قابلیت استقرار بیش از هزار و 500 شرکت راداریم. بنابراین میتوانند دانشهای فنی را دریافت کنند و از عرصههایی که در این دهکدهها و پارک و مراکز رشد داریم برای تجاریسازی استفاده کنند.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی بیان کرد: این 400 دانش فنی حوزههای علوم دامی، طیور، تولید بذر، تولید نهال، گیاهپزشکی، شیلات و تقریباً تمام حوزههای علوم دامی، کشاورزی و منابع طبیعی را در برمیگیرد.
دیدگاه تان را بنویسید