استقرار ۳۲ گروه دامپزشکی برای نظارت بر ذبح بهداشتی در عید قربان

استقرار ۳۲ گروه دامپزشکی برای نظارت بر ذبح بهداشتی در عید قربان

مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر گفت: دامپزشکی استان بوشهر با ۳۲ گروه برای نظارت بهداشتی و شرعی در روز عید قربان آماده است.

به گزارش خبرنگار ایانا در بوشهر، مهدی تنگستانی مکان افزود: توصیه می‌شود دام‌های قربانی در کشتارگاه تحت نظارت‌های بهداشتی و شرعی ذبح شوند.

وی با اشاره به اینکه دامپزشکی به‌صورت ویژه نسبت به اجرای طرح نظارت و کنترل بهداشتی و شرعی بر دام‌های قربانی مردم اقدام می‌کند گفت: در این راستا مجموعه دامپزشکی استان بوشهر تمهیدات ویژه‌ای برای برگزاری مراسم عید قربان در نظر گرفته است.

وی بیان کرد: ۳۲ گروه شامل ۱۱ گروه ثابت و ۲۱ گروه سیار با حضور ۹ دکتر دامپزشک، ۲۵ بازرس بهداشت گوشت و ۱۰ ناظر شرعی برای ذبح در کشتارگاه‌ها و نقاط تعیین‌شده در شهرستان‌ها برای ذبح دام مستقرشده و خدمات خود را رایگان ارائه می‌دهند.

تنگستانی مکان افزود: ذبح دام قربانی در منازل و معابر ممنوع است و تقاضا می‌شود برای جلوگیری از انتشار بیماری‌های قابل‌انتقال از دام به انسان به‌خصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو توصیه می‌شود دام‌های قربانی خود را در کشتارگاه و یا مکان‌های تعیین‌شده در شهرستان‌ها تحت نظارت‌های بهداشتی و شرعی ذبح کنند.

وی با تأکید بر این نکته که گوشت تهیه‌شده را ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری و سپس مصرف کنند گفت: با نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچالی خطر انتقال بیماری تب کریمه کنگو از بین می‌رود و همچنین توصیه می‌شود در هنگام آماده‌سازی و قطعه‌بندی گوشت حتماً از دستکش استفاده نمایند.

تنگستانی مکان اضافه کرد: از مصرف گوشت و جگر نیم‌پز اکیداً خودداری کرده و حتماً در زمان طبق به‌ویژه جگر از مغزپخت بودن قبل مصرف اطمینان داشته باشند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید