Iranian Agriculture News Agency

آغاز مبارزه با سن مضر غلات در مناطق گرمسیری کرمانشاه

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از لزوم مبارزه با سن مضر غلات (کیسله) در مناطق گرمسیری استان خبر داد و گفت: زمان مبارزه با سن مضر غلات در مناطق گرمسیری استان آغاز شده است.

آغاز مبارزه با سن مضر غلات در مناطق گرمسیری کرمانشاه

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از لزوم مبارزه با سن مضر غلات (کیسله) در مناطق گرمسیری استان خبر داد و گفت: زمان مبارزه با سن مضر غلات در مناطق گرمسیری استان آغاز شده است .

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، مهندس فرهاد شریفی با بیان مطلب فوق افزود: با توجه به بررسی‌های بعمل آمده از مزارع گندم و جو شهرستان‌های قصرشیرین، گیلان‌غرب و سرپل‌ذهاب تراکم آفت سن مضرغلات در حد زیان اقتصادی است؛ بنابراین کشاورزان باید مبارزه با این آفت را جدی بگیرند .

وی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از 2هزار هکتار از مزارع گندم مناطق گرمسیری علیه این آفت سم پاشی شده، خاطرنشان کرد: به کشاورزان عزیز این شهرستان‌ها توصیه می‌شود که حداکثر ظرف 5 تا 6 روز آینده مرحله اول مبارزه با سن گندم را به پایان برسانند .

شریفی با بیان اینکه در مناطق معتدل استان کرمانشاه نیز ریزش آفت سن مضر غلات مشاهده شده، تصریح کرد: هنوز در مناطق معتدل استان تراکم آفت در حد سمپاشی نیست .

وی با اشاره به مبارزه با علف‌های هرز در مناطق گرمسیری استان تصریح کرد: تاکنون در سطح بیش از 40 هزار هکتار از مزارع گندم و جو شهرستان‌های گرمسیری سمپاشی بر علیه علفهای هرز انجام شده است .

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه از روزهای گذشته مبارزه با علف‌های هرز در مناطق معتدل نیز آغاز شده، گفت: کشاورزان همزمان با سمپاشی علف‌های هرز در صورت مشاهده تراکم آفت سن مضر غلات که در حد زیان اقتصادی باشد می توانند با مخلوط کردن سموم علف‌کش و آفت کش به طور همزمان با آفت سن و علفهای هرز اقدام نمایند .

شریفی در ادامه به مبارزه با پوره ملخ در شهرستان پاوه اشاره کرد و افزود: تمهیدات لازم از قبیل سم و سبوس تامین شده و پیش بینی می کنیم حدود ‌هزار تا 1500هکتار طعمه پاشی صورت گیرد .

وی در خصوص تامین سموم مورد نیاز جهت علف‌های هرز، آفات و بیماریهای غلات در استان گفت: در تامین سموم اقدامات لازم انجام گرفته و هیچ کمبودی در این خصوص نداریم و به کشاورزان توصیه می کنیم که سموم مورد نیاز خود را حتما از فروشگاه‌های معتبر و با دریافت فاکتور خرید تهیه نمایند .

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید