دبیرکل سازمان فائو:
گرسنگی 828 میلیون نفر در جهان

نیازمند همبستگی و اقدامات جمعی برای مقابله با چالش های غذایی هستیم
دبیرکل سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد(FAO) اعلام کرد: 828 میلیون نفر در جهان گرسنه و 3.1 میلیارد نفر هنوز از عهده یک رژیم غذایی سالم برنمیآیند و امروز نیازمند استفاده از قدرت همبستگی و اقدامات جمعی برای مقابله با چالشها و بحرانهای غذایی هستیم.
به گزارش خبرنگار ایانا، چو دونگ یو دبیرکل سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد(FAO) در پیام ویدیویی به مناسبت گرامیداشت روز جهانی غذا که هر سال در 16 اکتبر برگزار میشود، افزود: گرسنگی رو به افزایش است و این مساله 828 میلیون نفر را در سال 2021 تحت تاثیر قرار داده که 46 میلیون نفر بیشتر از سال 2020 و 150 میلیون نفر بیشتر از سال 2019 است.
وی در این پیام به پاندمی کرونا، اوج رکود اقتصادی، مناقشات و جنگ، بحران اقلیمی، وقفه در زنجیرههای تامین بینالمللی، افزایش نابرابری و افزایش قیمت غذا اشاره کرد و اظهار داشت: این موارد تایید میکنند که تا چه اندازه اقتصاد و زندگی ما به یکدیگر مرتبط است.
دونگ یو تصریح کرد: قحطی و سوءتغذیه عامل اصلی از دست رفتن زندگی افراد و سلامت آنان است و وقایع فاجعهبار در حال تبدیل شدن به بحرانهای طولانیمدت با چالشهای همزمان است که موجب آوارگی تعداد زیادی از مردم میشود.
وی ادامه داد: امروز بیشتر از هر زمانی نیازمند استفاده از قدرت همبستگی و اقدامات جمعی هستیم.
دونگ یو با بیان این که نظامهای کشاورزی و غذایی ما ظرفیتهای بالایی برای آیندهای پررونق و عادلانهتر در اختیار دارند، گفت: کشاورزی یکی از مقرون بهصرفهترین مداخلات انسانی به شمار میرود.
وی در همین حال بر سرمایهگذاری در نظامهای کشاورزی جهانی، توانمندسازی افراد آسیبپذیر از جمله تولید کنندگان خرد از طریق دسترسی به آموزش، مشوقها، علم، دادهها، فناوری و نوآوری تاکید کرد.
دبیرکل سازمان فائو در این پیام ویدیویی افزود: ما نیازمند داشتن سیستم آموزشی شایسته در مناطق دور افتاده و پایان دادن به کار کودکان هستیم در حالی که برای برابری جنسیتی کمک کرده و از افراد بومی و روستایی حمایت میکنیم که حافظ بخش زیادی از تنوع زیستی کره زمین هستند.
وی تاکید کرد: دولتها برنامههای حمایت اجتماعی و هدفمند برای حفاظت را به موقع از اقشار آسیبپذیر داشته باشند.
دونگ یو حمایت از کشورهایی که در معرض خطر گرسنگی و سوءتغذیه هستند را ضروری خواند و اذعان داشت: به آنها باید کمک کنیم تا نظامهای کشاورزی و غذایی خود را تغییر دهند و به جذب سرمایه برای درخواستهای بشردوستانه بپردازیم.
وی گفت: چارچوب راهبردی 2023-2022 فائو در حمایت از سند اهداف توسعه پایا و پایدار است و این تحول را در اولویت تمام حوزههای کاری خود قرار داده است.
دیدگاه تان را بنویسید