Iranian Agriculture News Agency

خوداتکایی با افزایش سهم بقایای محصولات زراعی و باغی در جیره غذایی دام و طیور

خودکفایی کشور در تامین نهاده‌های دام و طیور از متغیرهای عمده در دستیابی به امنیت غذایی کشور است، وابستگی به واردات خوراک دام و طیور، سال‌ها پاشنه آشیل این صنعت در کشور بوده و نوسانات آن در امنیت غذایی و تأمین سفره مردم تاثیر مستقیم دارد.

خوداتکایی با افزایش سهم بقایای محصولات زراعی و باغی در جیره غذایی دام و طیور

به گزارش ایانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی، نخستین نشست هم‌اندیشی قرارگاه تحول، نوآوری و پیشرفت کشاورزی با موضوع "توسعه راهکارهای اجرایی و عملیاتی با هدف افزایش خوداتکایی کشور برای تامین خوراک مورد نیاز صنعت دام و طیور" با حضور سیدمحمد آقامیری سرپرست وزارت جهادکشاورزی، شرکت‌های دانش‌بنیان و مدیران وزارتخانه در آخرین روز از اردیبهشت ‌ماه سال جاری برگزار شد.

آقامیری در این نشست افزایش سطح زیر کشت ذرت دانه‌ای و سویا با توجه به شرایط اقلیم کشور و تنوع بخشی به اقلام مورد استفاده در خوراک دام و طیور را مورد تأکید قرار داد و گفت: با توجه به تاثیر نهاده بر تولید دام و طیور و اثر مستقیم آن بر تولید و تامین غذا، افزایش سهم بقایای محصولات زراعی و باغی در جیره دام و طیور، اولویت برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری کشاورزی است و برای تحقق اهداف برنامه، از توان شرکت‌های دانش‌بنیان برای ارتقای خوداتکایی و افزایش امنیت غذایی استفاده می‌شود.

وی در این رابطه افزود: ساماندهی شرکت‌های دانش‌بنیان و توسعه الگوهای موفق در زمینه تولید خوراک دام و طیور با محوریت قرارگاه تحول، نوآوری و پیشرفت کشاورزی و نقش‌آفرینی فعال دانش‌بنیان‌ها گام موثری برای رسیدن به خوداتکایی در تامین نهاده‌های صنعت دام و طیور خواهد بود.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید