Iranian Agriculture News Agency

دهقان پور خبر داد:

رفع تداخلات 24 پلاک از اراضی فیروزآباد در دست انجام است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره اقدامات شایسته ی جهاد کشاورزی شهرستان فیروزآباد در رفع تداخلات اراضی این شهرستان، گفت: هفته گذشته رفع تداخل 24 پلاک از اراضی این شهرستان در اولویت کمیسیون رفع تداخلات استان فارس قرار گرفت که نقشه ی 22 پلاک تهیه و نهایی شده است.

رفع تداخلات 24 پلاک از اراضی فیروزآباد در دست انجام است

به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، مجتبی دهقان پور در نشست مجمع بسیج شهرستان فیروزآباد که با حضور محمد مهدی فروردین نماینده مردم شهرستان های فیروزآباد، قیروکارزین و فراشبند در مجلس شورای اسلامی و حبیب الله جمشیدی فرماندار این شهرستان برگزار شد، با بیان اینکه سنددار کردن اراضی کشاورز، تقاضامحور است و خود کشاورز باید تقاضا بدهد، تصریح کرد: بستر این کار فراهم شده است، آقای وزیر هم تاکید دارند و ما نیز دنبال خواهیم کرد.

وی؛ به خودیاری و مشارکت 30 درصدی مردم شهرستان آباده در اجرای سامانه های نوین آبیاری در سطح       550هکتار گریزی زد و اظهار کرد: ضروری است مردم شهرستان فیروزآباد نیز در اجرای طرح های آبخیزداری و سامانه های نوین آبیاری مشارکت و خودیاری داشته باشند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس در ارتباط با ایجاد سیلوی ذخیره ی غلات در شهرستان فیروزآباد، بیان کرد: یک موافقت اصولی سرمایه‌گذار گرفته شده اما سرمایه‌گذاری انجام نشده است که در صورت معرفی سرمایه‌گذار، این سازمان در بحث تسهیلات و زمین نهایت همکاری را خواهد داشت.

دهقان پور؛ به درخواست کشاورزان در خصوص تامین کود نیز اشاره و اضافه کرد: برای تامین کود به خارج از کشور وابسته هستیم و امسال نسبت به سال گذشته، قیمت جهانی کودهای پتاسه و فسفاته تقریبا سه برابر شده است و دولت روی همین کودها 74 درصد یارانه پرداخت می کند.

به گفته وی؛ میزان تقاضای کشاورزان برای کود سوپرفسفات تریپل بیشتر است از این رو سهمیه 70درصدی برای این کود در نظر گرفته شده و برای فسفات 13درصد، سهمیه 30درصدی در نظر گرفته شده است.

این مقام مسئول از اقدامات صورت گرفته به منظور تسهیل فرآیند ارائه کود به کشاورزان نیز سخن گفت و افزود: کارگزاری‌های ما متاسفانه در بحث تضامین مشکل دارند، بنابراین از ظرفیت تعاون روستایی استفاده شد تا از تعاونی ها تضامین را بگیرند و از طریق صندوق ایرانیان که زیر مجموعه خود تعاون روستایی است به خدمات حمایتی داده شود، خدمات حمایتی کودها را حمل کند و به این شکل مدت زمان حمل کود کوتاه تر شود.

برنامه ریزی به منظور ارائه تسهیلات ارزان قیمت به دامداران از دیگر مباحثی بود که رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس به آن پرداخت و در ادامه گفت: در حمایت از تولید کننده باید عرضه و تقاضا مدیریت شود.

از دیگر مسائل مطرح شده، غرامت بیمه محصولات کشاورزی بود که دهقان پور؛ در این خصوص اظهار کرد: با پیگیری های صورت گرفته پرداخت غرامت بیمه محصولات کشاورزی استان فارس نسبت به سایر استان ها در اولویت قرار گرفته است و در سطح استان نیز اراضی بهر برداران در سه شهرستان پایاب سد درودزن خرامه، زرقان و مرودشت در اولویت قرار دارند که صندوق بیمه به کشاورزان مذکور در سطح 29 هزار هکتار، 170 میلیارد تومان خسارت خشکسالی باید پرداخت کند.

وی با اشاره به حمایت وزارت جهاد کشاورزی از بهره برداران این بخش، اظهار کرد: قیمت گندم کیلویی حدود 13 هزارتومان تعیین شده است که از قیمت جهانی بالاتر است و امیدوارم کشاورزان بتوانند  با استفاده از روش های به زراعی و به کارگیری توصیه های کارشناسان میزان تولید در واحد سطح را بالاتر ببرند.

دهقان پور در خصوص پرداخت تسهیلات بند الف تبصره 18، گفت: جمع اعتبارات پرداخت شده بخش کشاورزی استان فارس بالغ بر 780.5 میلیارد تومان می باشد که رتبه اول کشور را دارد و نسبت به سایر بخش ها در سطح استان نیز رتبه اول دارد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه همه اقدامات در زمینه تولید باید مشارکتی انجام شود و صرفا نگاه دولتی یه نگاه ابتر است، بیان کرد: به دنبال این هستیم با کمک سایر بهره‌برداران الگوی کشت را بتوانیم ساری و جاری و در الگوی کشت سیاست های تشویقی را دنبال کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: هفته‌ی بسیج را خدمت یکایک شما عزیزان و مردم عزیز شهرستان فیروزآباد و استان فارس و  ایران اسلامی تبریک و تهنیت عرض می‌کنم، امیدوار هستیم که همه‌ی ما روحیه‌ی بسیجی را داشته باشیم و خدمت به مردم را سر لوحه کارمان قرار دهیم.

دهقان پور پس از حضور در نشست مجمع بسیج شهرستان فیروزآباد و سخنرانی در کارگروه اقتصاد کشاورزی این مجمع، به همراهی حبیب الله کوهکن سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فیروزآباد از طرح های مجتمع در دست ساخت گاو شیری 1800 راسی دو قلات واقع در منطقه ی روستای جایدشت، مزارع کشت کلزا روستای نودران و شبکه انتقال آب سنتی بابکان ( بناب ) در منطقه ی آتشکده بازدید و به بررسی و پیگیری مسائل و مشکلات این طرح ها پرداخت.  

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید