Iranian Agriculture News Agency

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی استان همدان:

ایجاد ۷۹۶ فرصت شغلی با احیای واحدهای تولیدی توسط جهاد کشاورزی استان

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی استان همدان گفت: در راستای ارتقای تولید و افزایش اشتغال از ابتدای سال جاری ۷۶ واحد تولیدی در بخش کشاورزی با پیگیری‌های مستمر احیا و افزایش ظرفیت شده که ۷۹۶ فرصت شغلی به همراه داشته است.

ایجاد ۷۹۶ فرصت شغلی با احیای واحدهای تولیدی توسط جهاد کشاورزی استان

به گزارش خبرنگار ایانا در همدان، احمد قدیمی در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات انجام شده همچون ۷۶ واحد تولیدی احیاشده در بخش کشاورزی، بیان کرد: در راستای ارتقای تولید، افزایش تولید و افزایش اشتغال از ابتدای سال جاری ۷۶ واحد تولیدی بخش کشاورزی با پیگیرهای مستمر احیا و افزایش ظرفیت شده است.

وی بابیان اینکه احیای واحدهای راکد در استان با هم‌افزایی جمعی انجام پذیرفته است، افزود: برخی از واحدهای احیاشده در ستاد تسهیل و رفع موانع استان مطرح و برخی دیگر در بازدیدهای شهرستانی پیگیری و شناسایی‌شده است.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی استان همدان خاطرنشان کرد: بازدیدهای شهرستانی و میدانی به‌ویژه بازدید از طرح‌های تولیدی مشکل‌دار سهم عظیمی در رفع موانع دارد.

وی با تأکید بر اینکه بررسی مشکلات از نزدیک، ارائه راهکارهای کارشناسی و گره‌گشایی با برگزاری جلسات کارشناسی در بخش‌ها و زیر بخش‌های سازمان جهاد کشاورزی مستمراً در دستور کار است.

قدیمی با اشاره به اینکه نتیجه بررسی‌ها پرداخت تسهیلات، بهسازی، واگذاری و درنهایت احیا، افزایش ظرفیت و ارتقای واحد تولیدی است، اضافه کرد: هدف نهایی بازدیدها و پیگیری‌ها با تمام توان بازگشت واحدهای راکد و نیمه راکد به چرخه تولید است.

وی یادآور شد: تاکنون ۴۰ واحد دام و طیور، ۱۰ واحد صنایع تبدیلی و ۲۶ واحد گلخانه و قارچ در سراسر استان احیاشده و به چرخه تولید بازگشتند که ۷۹۶ اشتغال ایجاد کرده است.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی استان خاطرنشان کرد: مجموع سرمایه‌گذاری این تعداد واحد ۶ هزار و ۴۵۶ میلیارد ریال بوده است.

وی در بخش دیگر با تأکید بر اینکه احیای برنامه‌ریزی با اولویت در دستور کار قرارگرفته و با توجه به اسناد بالادستی همچون برنامه پنج‌ساله توسعه، سند سه‌ساله استان و برنامه اقتصاد مقاومتی این مهم محقق می‌شود، ادامه داد: مزیت احیای برنامه‌ریزی، برنامه محور بودن سازمان جهاد کشاورزی با هدف‌گذاری مشخص است.

قدیمی با اشاره به اینکه پیگیری جذب ردیف‌های مختلف تسهیلاتی از دیگر اقدامات است، خاطرنشان کرد: از ابتدای سال تاکنون حدود ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان طرح احداثی، تکمیلی و احیایی درزمینهٔ گلخانه‌ها، صنایع تبدیلی، طرح فراز و دام و طیور شناسایی‌شده است.

وی توضیح داد: آموزش و آگاهی‌رسانی در راستای پیشگیری و مقابله با بحران نیز با جدیت دنبال می‌شود چراکه پیشگیری در بحران میزان قابل‌توجهی خسارت را کاهش خواهد داد.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی استان گفت: در این حوزه در حال حاضر وام‌های خرد در راستای جبران خسارت ناشی از خشک‌سالی در حال پرداخت است اگرچه افزایش چتر پوشش بیمه‌ای در راستای کاهش خسارت بخش‌های کشاورزی مدنظر است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید