Iranian Agriculture News Agency

ششمین کنفرانس ملی حفاظت خاک و آبخیزداری سوم مرداد آغاز به کار می‌کند

ششمین کنفرانس ملی حفاظت خاک و آبخیزداری با تاکید بر تعادل‌بخشی و پایداری منابع آب در حوزه‌های آبخیز، سوم و چهارم مرداد امسال به صورت حضوری و برخط در تهران برگزار می‌شود.

ششمین کنفرانس ملی حفاظت خاک و آبخیزداری سوم مرداد آغاز به کار می‌کند

به گزارش ایانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، دبیر ششمین کنفرانس ملی حفاظت از خاک و آبخیزداری به خبرنگار ما‌ گفت: مهمترین اهداف این کنفرانس‌ که در پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری برگزار می‌شود، تعادل‌بخشی در منابع آبی کشور، ارتباط موثر بخش تحقیقات با بخش اجرایی کشور و انتقال دستاوردها و تجربیات ۳۵ ساله محققان و متخصصان حوزه آبخیز به مسوولان، دانشجویان و دست‌اندرکاران در امر تولید و تعادل‌بخشی در حوزه‌های آبخیز است.

میرمسعود خیرخواه، بهره‌وری آب در آبخیز، پخش سیلاب و آبخوانداری، پایش، پیش‌بینی، ارزیابی، هشدار، بهره‌برداری و مهار سیل، حفاظت آب در خاک و مدیریت آب سبز، حکمرانی و مدیریت جامع حوضه،‌ اصلاح رژیم جریان آبی و سلامت آبخیز و آبخیزداری مردمی و هوشمندسازی، مدل‌سازی و فناوری‌های نوین در حفاظت خاک و آبخیزداری را از جمله محورهای ششمین کنفرانس ملی حفاظت خاک و آبخیزداری عنوان کرد.

وی افزود: تا دهم تیر ماه امسال ۱۲۹ مقاله تخصصی به دبیرخانه این کنفرانس رسیده که از این تعداد ۷۵ مقاله پذیرفته شده است.

خیرخواه با بیان این که از مقالات پذیرفته شده توسط داوران این کنفرانس، ۴۳ مقاله به صورت شفاهی و ۳۲ مقاله به صورت پوستر ارایه می‌شود، اظهار داشت: در این کنفرانس‌ سه مقاله شفاهی و سه پوستر برتر انتخاب، معرفی و تجلیل می‌شوند.

وی ادامه داد: در پایان ششمین کنفرانس ملی حفاظت خاک و آبخیزداری، کمیته‌هایی را تشکیل می‌دهیم تا نتیجه‌گیری نهایی از این کنفرانس و مطالبی که در آن ارایه می‌شود را به صورت گزارش مدون تدوین کنند و این گزارش را در اختیار دستگاه‌های اجرایی کشور قرار می‌دهیم.

دبیر ششمین کنفرانس ملی حفاظت از خاک و آبخیزداری، تعادل‌بخشی و پایداری منابع آب در حوزه‌های آبخیز کشور را در رشد تولید موثر دانست و تصریح کرد: آب و منابع طبیعی زیربنای تولید و امنیت غذایی هستند که اگر به طور صحیح مدیریت و کنترل نشوند و بهره‌برداری از آنها پایدار نباشد، می‌تواند خسارت جبران‌ناپذیری به کشور وارد کند در حالی که حفاظت، حراست و مدیریت پایدار از منابع طبیعی و به ویژه آب در حوزه‌های آبخیز موجب شکوفایی تولید و تامین امنیت غذایی می‌شود.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید