نقش نمایندگان مجلس در حل مشکلات بخش کشاورزی

آنجفی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی در دیدار با نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی، نقش نمایندگان مجلس را در حل مشکلات بخش کشاورزی مهم برشمرد و بیان کرد: بیان و انتقال مشکلات حوزه کشاورزی از طریق تشکل ها و فعالان این حوزه و برقراری ارتباط مستقیم با نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی بهترین شیوه انتقال و حل مشکلات است
به گزارش خبرنگار ایانا در استان مرکزی ، کشاوررزی در استان را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: استان مرکزی از لحاظ حجم تولید و کیفیت محصولات کشاورزی جزء ده استان برتر کشور است و سهم میزان تولیدات آن، سه میلیون تن محصول است.
آنجفی تصریح کرد: در تولید برخی محصولات کشاورزی همچون گندم، جو، نباتات علوفه ای، حبوبات، تنوع گل و گیاه زینتی، دام و طیور شاخص هستیم و رتبه اول تا پنجم کشوری را در این عرصه به خود اختصاص داده ایم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی خاطر نشان کرد: در حوزه صادرات محصولات کشاورزی از قبیل گل و گیاه، ماهی زینتی، پسته ارگانیک و انار ساوه نیز استان مرکزی، جزء استان های شاخص است.
وی خاطر نشان کرد: در سالی که به عنوان جهش تولید نامگذاری شده است، تمرکز کشور و امید به تحقق شعار سال به بخش کشاورزی است.
آنجفی ادامه داد: در سال گذشته با وجود مشکلات و محدودیت ها از جمله تحریم ها و محدویت های اعتباری سعی کردیم در همه بخش های کشاورزی روند تولید را افزایش دهیم.
وی به برنامه های پیش روی سازمان در عرصه تولیدات محصولات کشاورزی اشاره کرد و گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، پیش بینی می شود تولید محصول گندم به بیش از 450 هزار تن و تحویلی به سیلوها 350 هزار تن در استان باشد.
آنجفی نبود یا کمبود سرمایه، نوسان قیمت ها و مشکلات تامین نهاده ها را مهمترین و بزرگترین مشکل پیش روی تولید بخش کشاورزی دانست.
نظری نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی در این جلسه گفت: وضعیت کشور از لحاظ مسائل اقتصادی و معیشتی در حوزه های مختلف از جمله بخش کشاورزی با آسیب های جدی روبرو است که بخشی از این آسیب ها نتیجه تحریم ها و مشکلات داخلی است.
وی تصریح کرد: نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی به دنبال این هستند تا مشکلاتی که ماحصل تحریم های بیرونی است را با برنامه ریزی درست و تولید محصول در داخل کشور، برطرف کنند.
نظری ادامه داد: استفاده بهینه از امکانات داخلی، تولیدات محصولات کشاورزی متناسب با اقلیم کشوری، بالا بردن بهره وری در کشور از جمله راه های توسعه اقتصادی و معیشتی در بخش کشاورزی است.
وی بخش کشاورزی را حوزه ای گسترده نسبت به دیگر بخش ها دانست و بیان کرد: بخش کشاورزی مجموعه ای است که 50 درصد اشتغال کشور را به خود اختصاص داده و بخش های مختلف زراعی، باغی، دام و طیور و.... زیرمجموعه این بخش هستند.
وی تصریح کرد: با توجه به اهمیت بخش کشاورزی و نقش موثر آن در تامین امنیت غذای مردم، اعضای کمیسیون بخش کشاورزی در مجلس شورای اسلامی با پیگیری جدی معضلات این عرصه، به دنبال رفع مشکلات و تبدیل تهدیدها به فرصت است.
نظری بیان کرد: به عنوان نمایندگی از مجمع نمایندگان استان با جمع بندی نقاط قوت و ضعف و همچنین شناسایی ظرفیت بخش کشاورزی استان قصد داریم در حوزه سیاست های کلان کشاورزی نقش آفرین باشیم.
برنامه ریزی و دستور العمل های ستاد تنظیم بازار، شناسایی محصولات استراتژیک و اقدام دولت مبنی بر ذخیره سازی نیازهای اساسی مردم، نقدینگی و تامین نهاده های دامی، مشکل تبصره 4 و تامین منابع مالی برای تعاونی ها، مشکل پرداخت یارانه در حوزه دام و .... بخشی از مشکلات اشاره شده از سوی تشکل ها و فعالان عرصه کشاورزی استان در این جلسه بود که در نهایت عضو کمیسیون کشاورزی در مجلس شورای اسلامی قول پیگیری جهت رفع موانع و ایجاد بسترهای مناسب در این حوزه را به فعالان و نمایندگان بخش کشاورزی داد
دیدگاه تان را بنویسید