Iranian Agriculture News Agency

مدیر جهاد کشاورزی آمل گفت: برای حمایت از تولید دامی در سال جاری، 7 هزار و 200 نهاده بین دامداران آملی توزیع شد.

توزیع 7200 تن نهاده بین دامداران آملی

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، سید حسین اسلامی گفت: سالانه 8 هزار و 200 تن گوشت قرمز در دامداری های شهرستان آمل تولید و روانه بازار مصرف می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با بیان اینکه آمل رتبه دوم تولید گوشت قرمز استان را به خود اختصاص داده است، افزود: این شهرستان دارای 330 هزار رأس دام سبک و 86 هزار راس دام سنگین است.

وی اظهار کرد: برای حمایت از بخش تولید دامی در سال جاری، 7 هزار و 200 نهاده دامی شامل کنسانتره، جو، سبوس و ذرت بین دامداران آملی توزیع شد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید