سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران:

اجرای 6 هزار هکتار کشت قراردادی توسط تعاون روستایی مازندران

اجرای 6 هزار هکتار کشت قراردادی توسط تعاون روستایی مازندران

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: تعاون روستایی مازندران امسال توانسته حدود ۶ هزار هکتار کشت قراردادی را اجرا کند.

 به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران در جلسه هم اندیشی با تشکل های تعاون روستایی استان اظهار کرد: تعاون روستایی، پشتیبانی تولید را بر عهده دارد و اکنون زیرساخت خوبی در کشور ایجاد شد و جایی را در کشور سراغ نداریم که در بخش کشاورزی به اندازه تعاون روستایی زیرساخت داشته باشد.

وی ادامه داد: مازندران به لحاظ ماهیت هایی که در بخش کشاورزی دارد از مزیت بالاتری نسبت به سایر کشور برخوردار است و به همین منظور تشکل های تعاون روستایی باید جدی تر در روستاها حضور داشته باشند.

حسن عنایتی افزود: به تفکر و مدیریت علمی بیشتر توجه شود و از تفکرات گروهی در تعاون روستایی بیشتر از گذشته استفاده شود.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: توانمندسازی در شبکه های تشکل تعاون روستایی بسیار مهم است و باید تمام توان را در این بخش بکارگیری کنیم.

این مسوول بیان کرد: با توجه به اینکه امسال بحث دانش بنیان بودن و فناوری های جدیدی در دستورکار قرار گرفته، تعاون روستایی کارهای جدید و نو را در دستورکار خود قرار دهد.

سلیمان حاتم نژاد مدیر تعاون روستایی مازندران اظهار کرد: شبکه تعاون روستایی بعنوان مروج کشاورزی در روستاها فعالیت خواهند داشت و در کشاورزی قراردادی گام های خوبی برداشتیم.

وی ادامه داد: تعاون روستایی مازندران امسال توانسته حدود ۶ هزار هکتار کشت قراردادی را اجرا کند.

حاتم نژاد افزود: امسال برای تامین و خرید بذر با مشکل مواجه خواهیم شد و باید حمایت تسهیلاتی لازم در این بخش صورت گیرد.

مدیر تعاون روستایی مازندران ادامه داد: در حال حاضر ۲۷۱ تن پرتقال از تنظیم بازار شب عید موجودی در انبارها را داریم و این موجودی در تمام کشور است.

وی ادامه داد: توزیع هوشمند کالاهای اساسی در دستورکار است و به همین منظور به صورت پایلوت در شهرستان های ساری، جویبار، قائمشهر و سیمرغ با استفاده از پلتفرم های بومی راه اندازی شد و شهروندان می توانند گوشت و مرغ، روغن و شکر را درب منازل تحویل بگیرند.

حاتم نژاد گفت: روستابازار در تعاون روستایی مازندران در دستورکار است و در برخی از شهرستان ها از جمله رامسر دایر شده و شهروندان اقلام اساسی را از طریق توزیع هوشمند درب منازل تحویل می‌گیرند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید