سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران تاکید کرد؛

لزوم تقویت صندوق حمایت از بخش کشاورزی برای افزایش بهره وری

لزوم تقویت صندوق حمایت از بخش کشاورزی برای افزایش بهره وری

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: در توسعه سیستم های نوین آبیاری که نیاز اصلی کشاورزی استان است می‌توان از ظرفیت صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی بهره‌گیری کرد تا بهره‌وری منابع آبی را در حوزه کشاورزی استان افزایش و ارتقا دهیم.

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، حسن عنایتی کلیجی در جلسه کارگروه توسعه صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی مازندران با بیان اینکه همکاران اجرایی و اعضای صندوق حمایت از بخش کشاورزی باید در کنار هم باشند و از نظرات یکدیگر استفاده کنند تا منتج به تصمیم های درستی برای حوزه کشاورزی استان باشد، ادامه داد: اگر صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی تقویت شود می تواند بهتر از بانک‌ها برای اعطای تسهیلات به کشاورزان و تشکل‌ها موثر باشد.

عنایتی خاطرنشان کرد: در توسعه سیستم های نوین آبیاری که نیاز اصلی کشاورزی استان است می‌توان از ظرفیت صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی بهره‌گیری کرد تا بهره‌وری منابع آبی را در حوزه کشاورزی استان افزایش و ارتقا دهیم.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: انسجام و هماهنگی در فعالیت های کشاورزی مازندران باید تقویت شود و با هماهنگی بیشتر کار کنیم و از رفتارهای جزیره ای و پراکنده پرهیز شود.

وی اضافه کرد: همه دست اندرکاران بخش کشاورزی باید کمک کنند تا صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی تقویت شده و حمایت های بیشتری از فعالیت های کشاورزی استان صورت گیرد.

پناهی مدیر صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی مازندران در جمع مسولان بخش کشاورزی استان با بیان اینکه صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی مازندران باید در کشور ویژه دیده شود و منابع مالی آن تقویت شود، گفت: با توجه به گرانی نهاده ها، تشکل‌های کشاورزی استان نیاز به منابع مالی برای تامین نهاده‌هایی مانند بذر و کود دارند که باید مورد حمایت قرار گیرند.

وی افزود: هزینه‌ای که برای خرید گندم صرف می شود ضرورت دارد منابعی برای خرید بذر از کشاورزان نیز در کنار آن لحاظ شود چراکه بذر نهاده اصلی و مهم در کشاورزی است.

پناهی خاطرنشان کرد: در آبیاری تحت فشار عاملیت برای پرداخت تسهیلات و کمک‌های بلاعوض با صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی است که تاکنون ۷۰ میلیارد تومان کمک بلاعوض پرداخت شده است.

مدیر صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی مازندران بیان کرد: تشکل‌های حوزه کشاورزی باید در جلسات تصمیم‌گیری‌ بخش کشاورزی حضور داشته باشند تا از نظرات تخصصی آنها در تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم‌گیری‌ها بهره‌گیری شود.

 

پناهی ارزش ریالی تولیدات کشاورزی استان را ۷۵ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: باید سهم سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی استان افزایش پیدا کند و خلأ تولید باید با مدیریت مزرعه پُر شود و با از بین رفتن شکاف تولید، بهره‌وری افزایش پیدا کند.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید