بررسی وضعیت زمینهای کشاورزی منطقه ارنجک قزوین در برنامه گفتگوی ویژه خبری

وضعیت زمینهای کشاورزی منطقه ارنجک قزوین با حضور مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین و معاون شهرسازی شهرداری قزوین در برنامه گفتگوی ویژه خبری، مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارشخبرنگار ایانا در استان قزوین، عبدی مدیر امور اراضی این سازمان در برنامه دیشب گفتگوی ویژه خبری شبکه قزوین گفت: اراضی ارنجک، کشاورزی بوده و کمربندی احداث شده در آنجا برای کاهش بار ترافیک شهر و روستاهایی که دارای طرح هادی هستند، اجرا شده است و با هرگونه ساخت و سازهای غیرمجاز در اطراف آن برخورد میکنیم.
وی افزود: ساخت واحد مسکونی در اراضی کشاورزی بر اساس قانون غیرمجاز است و اگر ساخت و سازی انجام شود شهرداری بر اساس استناد به قانون شهرداریها و حفظ کاربری، با ساخت و سازهای غیرمجاز برخورد میکند.
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان خاطرنشان کرد: هیچ برنامهای برای توسعه شهر قزوین در ارنجک مصوب نشده و حتی ساخت اتاقک در اراضی کشاورزی آن منطقه ممنوع است و با آنها برخورد میشود.
وی افزود: اگر داخل بافت طرح هادی روستای ارنجک ساخت و ساز غیرمجاز و خارج از طرح صورت بگیرد، بر اساس ماده ۱۰۰ شهرداری ها، مالک ساختمان جریمه خواهد شد، در غیر اینصورت بر اساس قانون، بنای ساخته شده تخریب میشود.
عبدی تصریح کرد: اراضی کشاورزی ارنجک، مشمول قانون خرد شدن برای ساخت و ساز نمیشوند و کسانی که قصد خریدن این زمینها برای کشاورزی را دارند، باید به اداره جهاد کشاورزی استان مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه هرگونه ساخت و ساز بدون مجوز در باغها غیرقانونی است و قلع و قمع میشوند، افزود: اکیپهای سازمان جهاد کشاورزی از اراضی کشاورزی بازدید میکنند و اگر ساخت و ساز غیرقانونی بعد از سال ۸۵ مشاهده شود، قطعاً قلع و قمع میشوند.
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه استان قزوین با کمبود آب مواجه است، گفت: آن دسته از باغدارانی که در باغ هایشان تانکر نصب کرده اند، غیرقانونی فعالیت میکنند و در آینده با توجه به رشد درخت ها، مجبور به حفر چاه میشوند که این کار هم غیرقانونی است.
وی افزود: برای اراضی باغی و یا کشاورزی کمتر از ۲.۵ هکتار، مجوز فنس کشی صادر نمیشود و برای اراضی ۱۰ هزار متر به بالا، فقط مجوز ساخت اتاقک نگهبانی صادر میشود.
عبدی خاطرنشان کرد: مردم برای خرید زمینهای کشاورزی حتماً به ادارههای جهاد کشاورزی مراجعه کرده و نقشه یو تی ام زمینها را دریافت کنند تا خدایی نکرده متضرر نشوند.
دیدگاه تان را بنویسید