رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت:
شبکه آبیاری دشت قزوین در کشور کمنظیر است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: شبکه آبیاری دشت قزوین در کشور کم نظیر و بی رقیب است که با برنامهریزی انجام گرفته عملیات احیا و پایدارسازی این دشت آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار ایانا در قزوین محمدحسین عطایی، در مراسم گرامیداشت هفته جهادکشاورزی که با حضور صفدر نیازی معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی، آیتالله عبدالکریم عابدینی نماینده ولیفقیه در استان قزوین، فاطمه محمدبیگی و رجب رحمانی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، علی رحمانی معاون اقتصادی استاندار، مدیران کل استان و دستگاههای تابعه ، معاونین و مدیران و کارشناسان سازمان جهادکشاورزی در سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد، افزود: احیای دشت قزوین را با اجرای برنامههای علمی و کارشناسی و اصلاح الگوی کشت و توسعه آبیاری مدرن محقق خواهیم کرد.
وی به افتتاح طرحهای هفته جهاد کشاورزی اشاره کرد و گفت: در هفته جهاد کشاورزی ۴۷ طرح با اعتباری بالغ بر ۲۱۵ میلیارد تومان افتتاح میشود که با بهرهبرداری از این طرحها ضمن بهرهمندی دو هزار و ۹۹۹ خانوار، زمینه اشتغال ۱۹۸ نفر به صورت پایدار و ۲۱۵ نفر به صورت تثبیت اشتغال فراهم شده است.
عطایی در ادامه با بیان اینکه طی ۵۰ سال بهرهبرداری از دشت قزوین تبعات مثبت و منفی زیادی داشته و بایستی توجه ویژهای به آن شود افزود: بخش کشاورزی متولی امنیت غذایی و کمی و کیفی غذای مردم است البته طی این ۵۰ سال در برخی مقاطع طرحهایی خرد با هدف ایجاد اشتغال انجام شده و باید توجه ویژهای شود چرا که اگر کشاورزی زمانی از حالت اولیه و تولید انبوه خارج و معیشتی میشود مشکلاتی برای خود ایجاد می کند ضمن اینکه به اشتغال کمک کند بنابراین باید نقطه وسط این دو بخش را پیدا کنیم.
عطایی افزود: سابقه دشت قزوین در کشاورزی بسیار شاخص و برجسته است و شبکه دشت آبیاری در اجرا بی نظیر است و و حفظ این شبکه را بایستی مورد توجه قرار گیرد و اقدامات تجمیع اراضی و ۱۶ هزار هکتار اراضی تجمیعی یک کار ارزشمند است که انجام شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت : بر اساس قانون افزایش بهرهوری در سال ۸۹ و با تکیه بر شعار سال «مهار تورم و رشد تولید» بی تردید از مسیر ارتقای بهرهوری میگذرد و ارتقای بهرهوری و اصلاح الگوی تولید دورکن قانون افزایش بهرهوری است.
عطایی تاکید کرد: نجات دشت قزوین باید مورد توجه قرار گیرد تا شاهد توسعه بخش کشاورزی باشیم.
وی یادآور شد: برنامه رتبهبندی مراکز جهاد کشاورزی در دستور کار این سازمان است و قرار بر این است این مراکز بر اساس نوع کار و عملکرد آنها شاخص تعیین شود و تلاش بر این است تا با اتکا به تشکلها، اصلاح و تقویت تشکلهای کشاورزی در راستای توسعه بخش حرکت کنیم.
دیدگاه تان را بنویسید