طغیان بیماری لکّه غربالی درختان میوه هسته دار در خراسان شمالی

طغیان بیماری لکّه غربالی درختان میوه هسته دار در خراسان شمالی

کشاورزان، متوجه خطر شیوع و طغیان بیماری لکه غربالی در درختان میوه باشند. نخستین نشانه های آن، روی برگ ها، سوراخ و حالت غربال می شود.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان خراسان شمالی، محمد رضایی مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی درباره شیوع و طغیان بیماری لکه غربالی با ادامه بارندگی ها و رطوبت بالا در درختان میوه هسته دار هشدار داد.

رضایی افزود: به سبب بارندگی ها و افزایش رطوبت هوا امکان توسعه بیماری های قارچی از جمله لکه غربالی در باغ ها وجود دارد که مبارزه نکردن بموقع با این بیماری سبب ضعف درختان ، کاهش مقدار و ارزش محصول می شود.

 وی افزود:  بیماری لکه غربالی در درختان میوه هسته دار مانند زردآلو ، گیلاس ، آلبالو، گوجه، هلو، شلیل و بادام مشاهده می شود که نخستین نشانه های آن روی برگ ها به صورت سوراخ شدن و حالت غربالی برگ است .

 رضایی درباره وضعیت مبارزه با این بیماری گفت: اکنون باغداران باید با قارچ کش ها و باکتری کش های موجود در بازار، از رشد این بیماری و صدمه بیشتر به محصولات جلوگیری کنند .

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید