افزایش ۴۰ درصدی واکسیناسیون رایگان دام عشایر

افزایش ۴۰ درصدی واکسیناسیون رایگان دام عشایر

سخنگوی سازمان دامپزشکی گفت: سازمان دامپزشکی باهدف مهار و ریشه‌کنی بیماری دام روستاییان و عشایر رزمایش جهاد دامپزشکی را از خرداد سال گذشته آغاز و حدود ۱۸.۵ میلیون خدمت به این قشر ارائه داد.

امین اسدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایانا، با اشاره به اقدامات نیروهای کاربلد و جهادی سازمان دامپزشکی کشور در روستاها و عشایر صعب العبور گفت: نیروهای جهادی سازمان در مناطقی که امکان حضور بخش خصوصی فراهم نبود با کمک بسیج عشایر، قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه و سازمان امور عشایر در زمینه واکسیناسیون دام عشایر ورود کرده و خدمات رایگان به دامداران عشایر و روستاییان ارائه کرد.

وی با تشریح اقدامات و خدمات جهاد بهداشتی سازمان دامپزشکی، افزود: آموزش و ترویج دامداران عشایر و روستاییان در اولویت سازمان قرار گرفته است و تلاش داریم شیوه مراقبت از دام را به دامداران آموزش دهیم.

اسدی تصریح کرد: ویزیت و درمان دام عشایر از خرداد سال گذشته در ۲۸ نقطه صعب‌العبور استان‌های مختلف آغاز و تاکنون ۱۸.۵ میلیون خدمت به دامدار روستایی و عشایری ارائه شد.

سخنگوی سازمان دامپزشکی از افزایش ۴۰ درصدی واکسیناسیون دام عشایر و روستاها نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و افزود: رئیس سازمان دامپزشکی در تمام اردوهای و رزمایش‌های دامپزشکی حضور داشت و با سفر به مناطق دورافتاده تلاش کرد در کسوت معاون وزیر کشاورزی مسائل و مشکلات عشایر و روستاییان را حل و فصل کنند.

به گفته وی؛ رزمایش‌های سازمان دامپزشکی باهدف ریشه‌کنی بیماری و کنترل انجام می‌شود و این رزمایش‌ها هفته‌ای یک بار در یک شهرستان دنبال می‌شود.

وی با تاکید بر نبود کانون بیماری آنفولانزا در کشور، اضافه کرد: بسیاری از کشورهای همسایه ایران درگیر بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان هستند و با بازنگری برنامه ملی پیشگیری و کنترل بیماری، ستادهای ملی و استانی مقابله با بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان برگزار می‌شود.

این مقام مسئول با اشاره به ادامه روند مراقبت فعال و غیرفعال از طیور صنعتی و روستایی، گفت: اجرای طرح ردیابی بیماری در طیور صنعتی، بررسی اثربخشی واکسن‌های مصرفی، همکاری در ساماندهی واحدهای غیر مجاز، بهره‌گیری از ظرفیت‌های سامانه GIS و ادامه روند اصلاح ساختار بهداشتی واحدهای پرورش طیور (ممیزی)، در قالب برنامه رصد و پایش، برقراری شبکه تشخیصی مولکولی پیشرفته، اقدامات کنترلی، آموزش، ترویج، ارزیابی و مراقبت صنعت طیور کشور نیز اقدامات دیگری است که همگی دست در دست هم باعث شد سال 1401 را عاری از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان بگذرانیم.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید