Iranian Agriculture News Agency

رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی:

حل مشکلات بخش اجرا از طریق اجرای پروژه‌های تقاضامحور

صالحی جوزانی با اشاره به همکاری‌های گسترده پژوهشگاه با معاونت‌های اجرایی وزارت جهاد کشاورزی در قالب شوراهای راهبردی؛ اولویت‌ها و برنامه‌های پژوهشی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی را مبتنی بر چالش‌های مهم بخش کشاورزی اعلام کرد.

حل مشکلات بخش اجرا از طریق اجرای پروژه‌های تقاضامحور

به گزارش ایانا به نقل از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، غلامرضا صالحی جوزانی ضمن رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در حاشیه بازدید صفدر نیازی معاون آب‌وخاک وزارت جهاد کشاورزی و هیئت همراه از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، بیان کرد: رویکرد اصلی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی حل مشکلات بخش اجرا از طریق اجرای پروژه‌های تقاضامحور است.

وی ضمن تشریح حوزه‌های فعالیت و دستاوردهای اثربخش پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و معرفی هفت دستاورد اثربخش این پژوهشگاه در عرصه کشاورزی، به دستاوردها و فعالیت‌های جاری پژوهشگاه درزمینهٔ آب‌وخاک پرداخت.

صالحی جوزانی تولید بیوکمپوست از پسماندهای نیشکر و برنج، تولید هیومیک اسید از پسماندهای کشاورزی، تولید کودهای زیستی مبتنی بر تریکودرما و استرپتومایسس، تولید بیوگاز از پسماندهای کشاورزی، اصلاح مولکولی گونه‌های جدید علوفه‌ای کم آب‌بر، تولید نانوکودها، تصفیه آب پساب مبتنی بر پساب را ازجمله دستاوردها و فعالیت‌های جاری پژوهشگاه درزمینهٔ آب‌وخاک دانست و افزود: تحقیقات درزمینهٔ جلبک‌ها و تولید در فضای بسته از دیگر فعالیت‌های مرتبط با حوزه آب‌وخاک است.

صفدر نیازی معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور آب‌وخاک، در جریان این بازدید ضمن تشکر از میزبانی گرم پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و گزارش‌ها و توضیحات مبسوط و ارزشمند ارائه‌شده بیان کرد: تلاش‌ها و اقدامات خوبی در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی انجام‌شده و انشاء الله باب خوبی برای همکاری این معاونت با پژوهشگاه باز شده است.

در این بازدید نیازی و هیئت همراه با حضور در بخش‌های مختلف تحقیقاتی پژوهشگاه از نزدیک با فعالیت‌ها و پروژه‌های هر بخش آشنا شدند. دعوت از بخش اجرا برای انجام نشست و بازدید از توانمندی‌های پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی باهدف بررسی مشکلات این بخش و ارائه راهکارهای نوین بیوتکنولوژی از برنامه‌های اصلی پژوهشگاه هست که در حال انجام است.

بازدیدکنندگان ضمن تاکید بر اهمیت مصرف بهینه آب در بخش کشاورزی و پایش دقیق وضعیت خاک کشور، بر ضرورت استفاده از دستاوردهای تحقیقاتی و سامانه‌های نوین در این دو بخش با حمایت جدی مسئولان امر تأکید کردند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید