تولید 45 هزار تن میگو در استان بوشهر
مدیر کل شیلات استان بوشهر از پیشبینی تولید 44 هزار و 500 تن میگو در استان بوشهر خبر داد.

عقیل امینی در گفتوگو با خبرنگار ایانا بیان کرد: در سال جاری 12 سایت پرورش میگو در استان فعال بودهاند. تعداد مزارع فعال استان، 379 مزرعه، سطح مفید ذخیرهسازی میگو 6472/5 هکتار و تعداد استخر پنج هزار و 440 است. آمار برداشت میگو در سال جاری 38 هزار و 207 تن و متوسط وزن 19 گرم بوده است.
وی ادامه داد: در سال جاری 21 مرکز تکثیر استان بالغ بر دو میلیارد و 753 میلیون بچه میگو تولید کردند. این تولید مازاد بر نیاز استان بوده و بخشی از این تولید به استان خوزستان، گلستان و هرمزگان نیز ارسال شده است. مقدار لارو ذخیرهسازی شده در مزارع استان، دو میلیارد و 530 میلیون قطعه بوده است.
امینی افزود: غذای مورد نیاز استان از 14 شرکت داخلی تامین شده است که بیشترین سهم مربوط به شرکت فرادانه از خارج استان است.
عقیل امینی توضیح داد: دلیل افزایش تولید در استان بوشهر را میتوان، تولید به موقع بچه میگو در مراکز تکثیر استان، ذخیره سازی بچه میگو در زمان مناسب، آمادهسازی مناسب مزارع و رعایت مسائل بهداشتی در آن، تراکم بالای ذخیرهسازی میگو در مزارع استان، عدم نوسان دمایی و پایداری دمای مطلوب پرورش در بوشهر و افزایش طول دوره پرورش میگو نام برد.
مدیر کل شیلات استان بوشهر در خصوص پیشبینی تولید در بخش تکثیر و پرورش میگو در سال 1402 مطرح کرد: تعداد مزارع فعال 402 مزرعه و سطح مفید زیر کشت هفت هزار و 259 هکتار است. پیشبینی تولید میگو 44 هزار و 500 تن، تعداد بچه میگوی مورد نیاز استان دو میلیارد و نهصد میلیون قطعه و خوراک مورد نیاز 66 هزار و 836 تن است.
وی در رابطه با فصل ممنوعیت صید میگو گفت: بر اساس گشت تحقیقاتی پژوهشکده میگو و اعلام نتیجه آن در کمیته مدیریت صید استان هرساله تقریبا از نیمه اول مرداد ماه به مدت 30 الی 45 روز زمان صید میگو طول میکشد. عموما زمان پایان صید میگو نیز بر اساس گشت تحقیقاتی و تصمیم مدیریت صید اعلام میشود. به جز زمان اعلام شده در مرداد ماه در دیگر ماههای سال صید میگو ممنوع است.
وی ادامه داد: علاوه بر میگوی پرورشی، ماهیان ماکول (مانند شیر، قباد و ...)، ماهیان غیر ماکول نیز مانند (ماهی مرکب، خرچنگ یال اسبی و ...) صادر میشود.
دیدگاه تان را بنویسید