عزم جدی دولت برای ارتقای جایگاه زنان/ نگاه گفتمانی به زنان، کلید ارتقای جایگاه آنها در جامعه
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده به عزم جدی دولت برای ارتقای جایگاه زنان بهویژه در حوزه روستایی و بر ایجاد همکاریهای چندجانبه برای حل چالشها و بهبود شرایط زندگی این قشر از جامعه تاکید کرد.
به گزارش ایانا به نقل از روابط عمومی سازمان تات، زهرا بهروز آذر در نشست با مسوولان سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، با بیان اهمیت حمایت دولت از زنان گفت: انتخاب زنان در پستهای مدیریتی با توجه به ویژگیهای شخصیتی، خانوادگی، ارزشها و محیط جامعه از شکاف بین دولت و زنان جلوگیری میکند.
وی افزود: باید کرامت و جایگاه زنان را در جامعه شناساند و این کار باید با حفظ تمامی ویژگیهای زنانه و مادرانه انجام شود.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به گرهگشایی و هماهنگی بین دستگاهها افزود: سازمان تات در طول ۵۰ سال فعالیت خود به این نتیجه رسیده است که چگونه میتوان برای ۱۱ میلیون زن روستایی و عشایری کاری انجام داد و از این تجربه باید به نحو احسن بهره برد.
وی با تاکید بر هماهنگی و استفاده از ظرفیت NGOها و بین دستگاهها تصریح کرد: ما در این مسیر کنار سازمان تات هستیم و هر کاری که در این حوزه باشد با هماهنگی پیش خواهیم برد.
بهروز آذر همچنین با قدردانی از رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات)، گفت: نکات مهم ارائه شده در این جلسه به توسعه دید وی در حوزه زنان روستایی و عشایر کمک زیادی کرده است و امیدواریم منجر به توسعه این بخش شود.
وی با اشاره به عزم جدی دولت برای ارتقای جایگاه زنان بهویژه در حوزه روستایی، بر ایجاد همکاریهای چندجانبه برای حل چالشها و بهبود شرایط زندگی این قشر از جامعه افزود: ما به دنبال ارائه الگو برای زنان نیستیم، بلکه زنان خودشان انتخابگر هستند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، بر ضرورت استفاده از ظرفیت کسب و کار خانگی تاکید کرد و گفت: توسعه فردی، توسعه مهارتهای کسب و کار و استفاده از مهارت فناوری سه منظر مهم در این حوزه است که باید مورد توجه قرار گیرد.
منتشرکننده خبر: شیما علایی
دیدگاه تان را بنویسید