قائم مقام سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی خبر داد:

حضور نماینده اتاق تعاون ایران در شوراهای تصمیم گیری سازمان تحقیقات کشاورزی

حضور نماینده اتاق تعاون ایران در شوراهای تصمیم گیری سازمان تحقیقات کشاورزی

قائم مقام سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی گفت: نیازمند ایجاد کارگاه هایی در بخش باغی، زراعت و دامی هستیم و یک نماینده از بخش خصوصی و اتاق تعاون ایران باید در شوراهای تصمیم گیری ما حضور داشته باشد.

به گزارش خبرنگار ایانا، رسول زارع قائم مقام سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی در نشست اعضای کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران با این سازمان اظهار کرد: ما در این سازمان دو هزار نفر عضو هیئت علمی داریم که در تلاش هستند تا سطح کشاورزی کشور را ارتقا دهند و حدود شش سال است که در حال انجام تحقیقات تقاضا محور هستند، البته هنوز صد در صد موفق نشده‌ایم.

وی افزود: ما از حضور بخش خصوصی استقبال می‌کنیم سازمان تحقیقات، موسسه و پژوهشگاه تخصصی دارد که می توانند با بخش خصوصی همکاری کنند.

قائم مقام سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به پایین بودن میزان بودجه بخش آموزش و ترویج کشاورزی خاطرنشان کرد: میزان بودجه در نظر گرفته شده برای بخش تحقیقات در کشور با میزان بودجه این بخش در دنیا قابل مقایسه نیست.

زارع در ادامه بیان کرد: بسیاری از مواد مورد نیاز ما وارداتی است و با نرخ ارز افزایشی، قیمت آن بالا می‌رود.

قائم مقام سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی اذعان داشت: در چهار سال اخیر بخش ترویج سازمان تحقیقات توانسته از مجلس بودجه دریافت کند و کار خود را ارتقا دهد. ما برای ترویج به کمک تک تک تعاونی‌ها نیازمندیم.

وی افزود: نیازمند ایجاد کارگاه هایی در بخش باغی، زراعت و دامی هستیم و یک نماینده از بخش خصوصی و اتاق تعاون ایران باید در شوراهای تصمیم گیری ما حضور داشته باشد.

در ادامه این جلسه کامبیز بازرگان معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی تصریح کرد: دولت از بخش خصوصی جدا نیست و ظرفیت و قابلیت هایی هم در بخش دولتی وجود دارد. سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی 20 موسسه، پژوهشکده و پژوهشگاه دارد که یکی از آن‌ها موسسه ترویج و آموزش کشاورزی است.

وی افزود: صدها دستگاه تحقیقاتی و حدود ۱۰ هزار نفر پرسنل در کل کشور در این سازمان وجود دارد و در حوزه تحقیقات، مدیریت ذخایر کشور، تهیه واکسن و سرم ها، ثبت و کنترل کیفیت در بذر، سم و کود، پایش ذخایر دریایی، پایش کیفیت در دریا و خشکی و مشارکت در سیاست گذاری فعالیت دارد.

بازرگان در ادامه اذعان داشت: ظرفیت سازمان تحقیقات به صورت صد در صد بهره ور نیست اما تلاش خود را می‌کنیم و با کمک بخش خصوصی ارتقا پیدا خواهیم کرد. بنابراین مخاطب اصلی سازمان تحقیقات بخش خصوصی است و ما می توانیم بخش عمده ترویج را به دست بخش خصوصی بسپاریم.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید