درسال 1400 انجام شد؛

برگزاری کارگاه آموزشی در شهرستان سیرجان برای پیشگیری از بیماری " آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان و طیور "

برگزاری کارگاه آموزشی در شهرستان سیرجان برای  پیشگیری از بیماری " آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان و طیور "

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیرجان گفت: بیش از شش مورد کارگاه آموزشی با همکاری اداره دامپزشکی در دهستانهای بلورد ، پاریز ، حومه ، هماشهر برای پیشگیری از بیماری " آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان و طیور " درسال 1400 برگزار شده است.

 به گزارش خبرنگار ایانا در استان کرمان، محمود آبادی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیرجان گفت:  این مدیریت جهت پیشگیری از بیماری " آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان و طیور " درسال 1400 با برگزاری بیش از شش مورد کارگاه آموزشی با همکاری اداره دامپزشکی در دهستانهای بلورد ، پاریز ، حومه ، هماشهر و تهیه بیش از 30 عدد تراکت و 45 عدد بروشور آموزشی توسط کارشناسان ترویج و امور دام مراکز جهاد کشاورزی شهرستان و توزیع در بین مرغداران و همچنین بازدید از مراکز پرورش طیور و راهنمایی لازم و آموزش انفرادی مرغداران در خصوص نحوه پیشگیری از بیماری فوق ، اقدام نموده است .

وی گفت:  اگر ویروس آنفلوانزای پرندگان با نوع دیگری، از ویروس مانند آنفلونزای انسانی ترکیب شود و نوع کاملا جدیدی را به وجود آورده و تا زمانی که دارو و واکسن مناسب این نوع جدید تهیه و عرضه شود خطر همه گیری وسیع برای انسان ها و حیوانات وجود دارد .

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید