قائم‌مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور مجلس:

طرح یک میلیون هکتاری شمال، بخش برنج را متحول می‌کند/ آثار مثبت طرح در سفره مردم

طرح یک میلیون هکتاری شمال، بخش برنج را متحول می‌کند/ آثار مثبت طرح در سفره مردم

تهران- ایانا- قائم‌مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور مجلس گفت: با عملیاتی شدن طرح یک میلیون هکتاری شمال کشور تحول بزرگی در وضعیت کشاورزی و تولیدات سه استان گلستان، مازندران و گیلان، به‌ویژه در بخش برنج، رخ خواهد داد و اثرات مثبت آن به سرعت بر سر سفره‌های مردم نمایان می‌شود.

کدخبر: 135635

به گزارش ایانا، محمد قربانی در گفت‌وگویی با اشاره به آخرین وضعیت لایحه منابع طبیعی در قوه مقننه اظهار داشت:لایحه آب، کشاورزی و منابع طبیعی مدت‌هاست که در دست بررسی است. در جلسات اخیر کمیسیون کشاورزی مقرر شد با توجه به حضور و دخالت دستگاه‌های مختلف در این حوزه، بررسی‌ها مجدداً با مشارکت فعال تمامی نهادهای ذی‌ربط از جمله وزارت جهاد کشاورزی انجام شود، تلاش می کنیم این لایحه پس از بررسی در کمیسیون، در سال جاری در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گیرد.

وی با تأکید بر لزوم انطباق قوانین با شرایط روز کشور افزود: «یکی از موارد بسیار مهم، اساسی و فوری در دستور کار، تدوین متمم قانون بودجه سال ۱۴۰۵ است. با توجه به تحولات اخیر در کشور، بررسی مجدد، نگارش و تصویب این متمم فوریت دارد. همچنین بخش‌های مرتبط با وزارت جهاد کشاورزی در قانون برنامه هفتم توسعه با جدیت در حال پیگیری و اجراست.

0bec910e-c4b7-4d51-93ca-2acbfbe6ad89

جزئیات طرح تحول کشاورزی یک میلیون هکتاری در استان‌های شمالی

قائم‌مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور مجلس به تشریح یکی از بندهای کلیدی برنامه هفتم توسعه پرداخت و گفت: طرح یک میلیون هکتاری استان‌های شمالی کشور (مازندران، گلستان و گیلان) به صورت ویژه در یک کارگروه تخصصی در حال بررسی است. این طرح که با همکاری کمیسیون کشاورزی و سایر کمیسیون‌های تخصصی مجلس و وزارت جهاد کشاورزی به سرانجام خواهد رسید، تمرکز ویژه‌ای بر مدیریت منابع آب، خاک و بهبود وضعیت شالیزارها دارد.

وی گفت: با عملیاتی شدن این طرح، تحول بزرگی در وضعیت کشاورزی و تولیدات این سه استان، به‌ویژه در بخش برنج، رخ خواهد داد که اثرات مثبت آن به سرعت بر سر سفره‌های مردم عزیز ایران نمایان می‌شود.

7522fa9c-3976-4b73-99e4-4e997ff55d2a

تعامل دولت و مجلس؛ میزبانی هفتگی از کمیسیون‌های تخصصی 

قربانی با اشاره به استمرار حضور و نظارت نمایندگان مجلس در وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: روابط و همکاری‌های میان مجلس شورای اسلامی و وزارت جهاد کشاورزی در بالاترین سطح ممکن قرار دارد؛ ما به طور هفتگی میزبان یکی از کمیسیون‌های تخصصی مجلس هستیم.

قائم‌مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور مجلس افزود:  پس از میزبانی از کمیسیون‌های اصل ۹۰، اقتصادی، شوراها، آموزش، بهداشت و کشاورزی، در هفته جاری نیز میزبان کمیسیون‌های عمران و اجتماعی مجلس شورای اسلامی خواهیم بود تا از طریق این تعاملات، راهنمایی‌ها و نظارت‌ها، مسیر خدمت‌رسانی به جامعه کشاورزی را بهتر و دقیق‌تر پیش ببریم.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید