مدیر جهاد کشاورزی بابل:

4000 تن گوشت سفید در بابل تولید شد

4000 تن گوشت سفید در بابل تولید شد

ارزش اقتصادی ۱۰۰۰ میلیاردی

مدیر جهاد کشاورزی بابل از تولید سه هزار و 989 تن گوشت سفید به ارزش اقتصادی 994 میلیارد ریال در نیمه نخست امسال خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، محسن علی گل زاده گفت: نیمه نخست امسال سه هزار و 989 تن گوشت سفید به ارزش اقتصادی 994 میلیارد ریال در شهرستان بابل تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل افزود: در این شهرستان 148 مرغداری مجاز دارای پروانه بهره برداری با ظرفیت اسمی جوجه ریزی 2 میلیون و 776 هزار قطعه در هر دوره پرورش وجود دارد.

به گفته این مسوول، گوشت مرغ علاوه بر اینکه حاوی انواع مختلفی از ویتامین‌هاست، سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف از جمله فسفر، اسید آمینه تریپتوفن، نیاسین، ویتامین B6 و سلنیوم است که برای سلامتی انسان اهمیت ویژه و اساسی دارد.

 وی تصریح کرد: مقاوم کردن استخوان ها، کاهش استرس، تقویت سیستم ایمنی، سلامت قلب، کاهش خطر بروز آرتروز، پیشگیری از سرطان، کمک به رشد کودکان، پیشگیری از آلزایمر و سلامت قلب و عروق از خواص گوشت مرغ است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید