تولید 330 تن گوشت مرغ گرم آماده طبخ در گلوگاه

تولید 330 تن گوشت مرغ گرم آماده طبخ در گلوگاه

مدیر جهاد کشاورزی گلوگاه گفت: از ابتدای شهریور ماه امسال تاکنون 330 تن مرغ گرم آماده طبخ در این شهرستان تولید و به بازار داخل و خارج استان ارسال شد.

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، مهدی باباجانی با بیان اینکه شهرستان گلوگاه دارای 45 واحد مرغداری گوشتی مجاز است، گفت: از ابتدای شهریور ماه امسال تاکنون 157 هزار قطعه مرغ از مرغداری های این شهرستان به کشتارگاه ها ارسال شد.

وی افزود: از این تعداد، 330 تن مرغ گرم آماده طبخ تولید و به بازار داخل و خارج استان (تهران) ارسال شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه افزود: با افزایش دوره پرورش مرغ از 45 روز به بالاتر، مصرف دان و هزینه‌های تولید نیز بیشتر می شود، بنابراین فرهنگ سازی مصرف مرغ با اندازه استاندارد، یکی از برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی است.

وی تاکید کرد: بر اساس مصوبه کارگروه تنظیم بازار کشور، درج قیمت مصوب روی بسته بندی کشتارگاه‌ها الزامی است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید