مدیر جهاد کشاورزی آمل:
93 هزار تن شیر و گوشت قرمز در آمل تولید شد

مدیر جهاد کشاورزی آمل از تولید 92 هزار و 905 تن شیر خام و گوشت قرمز در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، مهرداد فولاد با اشاره به تولید 92 هزار و 905 تن شیر خام و گوشت قرمز در شهرستان آمل، اظهار کرد: 84 هزار و 607 تن شیر خام و 8 هزار و 298 تن گوشت قرمز در این شهرستان تولید شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل تصریح کرد: این شهرستان دارای 449 هزار و 816 واحد دامی اعم از گاو اصیل، دو رگ، بومی، گاومیش، گوسفند و بز است.
این مسوول با بیان اینکه آمل یکی از قطب های مهم صنعت دامداری مازندران است، افزود: این شهرستان دارای 700 واحد دامداری صنعتی و کوچک روستایی فعال دارای پروانه بهره برداری است.
وی در خاتمه گفت: این شهرستان دارای 9 کارخانه تولید خوراک دام به ظرفیت 735 تن در روز است که خوراک دام مورد نیاز دامداران این شهرستان را تأمین می کند و 4 کارخانه تولید خوراک دام و طیور نیز در مراحل آخر پروانه بهره برداری و آغاز فعالیت هستند.
دیدگاه تان را بنویسید