مدیر جهاد کشاورزی تنکابن:
374 تن گوشت قرمز در تنکابن تولید شد/ ارزش اقتصادی 63 میلیاردی

مدیر جهاد کشاورزی تنکابن از تولید 374 تن گوشت قرمز به ارزش 63 میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، عبداله غلامپور اظهار کرد: برای تامین پروتئین مورد نیاز جامعه، شهریورماه امسال 374 تن گوشت قرمز در شهرستان تنکابن تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
وی ارزش اقتصادی این مقدار گوشت قرمز را 63 میلیارد و 865 میلیون ریال اعلام کرد و افزود: این مقدار گوشت از 9 هزار و 536 راس دام شامل 6 هزار و 682 راس گوسفند زنده با وزن لاشه 134 تن، یک هزار و 798 راس بز و بزغاله با وزن لاشه 29 تن و یک هزار و 56 راس گاو و گوساله با وزن لاشه 211 تن تولید شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تنکابن تصریح کرد: این شهرستان دارای 80 هزار و 600 راس دام سبک و 36 هزارو 900 راس دام سنگین است.
وی با اشاره به نقش و حضور کارشناسان این مدیریت در واحدهای پرواری و دامداری این شهرستان و اطلاع رسانی و ارائه توصیه های فنی به دامداران و تولیدکنندگان گفت: در این راستا مسائل علمی پرواربندی در واحدهای پرواربندی بره و گوساله که موجب کاهش هزینه تولید، افزایش بازدهی اقتصادی و سودآوری و پایداری اشتغال مولد و تامین امنیت غذایی جامعه می شود به دامداران ارایه شد.
دیدگاه تان را بنویسید