سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران اعلام کرد:

برداشت 100 درصدی برنج در مازندران/207 هزار هکتار مکانیزه برداشت شد

برداشت 100 درصدی برنج در مازندران/207 هزار هکتار مکانیزه برداشت شد

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران از برداشت برنج در 100 درصد مزارع شالیزاری استان خبر داد.

کدخبر: 108856

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، احسان عباسپور با اشاره به برداشت برنج در کشت اول در 215 هزار هکتار معادل 100 درصد اراضی شالیزاری‌ مازندران، اظهار کرد: 207 هزار و 64 هکتار شالیزار استان به صورت مکانیزه برداشت شد. 

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه سال زراعی جاری 58 هزار و 738 هکتار اراضی شالیزاری استان بعد از کشت اول برنج به کشت مجدد برنج و 40 هزار و 392 هکتار به پرورش رتون اختصاص یافت، افزود: امسال کشت مکانیزه برنج در 140 هزار و 904 هکتار اراضی شالیزاری استان صورت گرفت.

عباسپور با اشاره به اینکه 147 هزار و 658 هکتار اراضی شالیزاری استان به کشت ارقام محلی اختصاص داشت، از فعالیت 187 واحد بانک نشاء برنج در استان خبر داد و گفت: امسال مبارزه با علف‌های هرز در 428 هزار و 216 هکتار، کرم ساقه خوار برنج در 146 هزار و 163 هکتار و بلاست برگ و خوشه در 118 هزار و 525 هکتار اراضی شالیزاری استان انجام شد.

این مسوول با بیان اینکه سال زراعی امسال 33 هزار و 636 هکتار اراضی شالیزاری استان تحت پوشش بیمه قرار گرفت، افزود: 84 هزار و 398 تن کود شیمیایی بین کشاورزان شالیکار استان توزیع شد.

وی میزان آب ذخیره شده سد‌های استان را در حال حاضر 176 میلیون مترمکعب و آببندان‌ها را 241 میلیون مترمکعب اعلام کرد و گفت: مازندران با 215 هزار هکتار اراضی شالیزاری 42 درصد تولید برنج کشور را به خود اختصاص داده است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید